Vijesti

Regionalni kamp za mlade igrače u Vela Luci

Hrvatski stolnoteniski savez organizira kamp od 26. kolovoza do 1. rujna na kojeg su pozvani mladi stolnotenisači i stolnotenisačice iz klubova Dubrovačko-neretvanske i Splitsko-dalmatinske županije prema izboru i selekciji trenera za regionalni razvoj Gorana Radanovića.

HSTS organizira ljetni kamp u Opatiji

Hrvatski stolnoteniski savez organizira ljetni kamp od 19. do 25. kolovoza na koji su pozvani mladi stolnotenisači i stolnotenisačice iz klubova prema izboru i selekciji trenera za regionalni razvoj Gorana Radanovića. Polaznicima kampa HSTS će sufinancirati smještaj i prehranu.

Sedam Hrvata na jakom kampu u Mađarskoj

U mađarskom gradu Kiskunfelegyhaza od 11. do 18. kolovoza održava se predselekcijski kamp mladih europskih talenata (2005./2006. godište), na kojem se nalazi 54 igrača i 16 trenera iz 15 europskih zemalja.

Juniorke na pripremama u Kranjskoj Gori

Prošireni kadar ženske juniorske reprezentacije nalazi se na jednotjednim kondicijskim pripremama na Kranjskoj Gori.

Kojić: Dečki odrađuju lavovski posao

Muška seniorska reprezentacija prvi dio priprema za ekipno Europsko prvenstvo odradila je na Rogli. Tomislav Kolarek, Tomislav Frane Kojić i Filip Čipin uspješno su izbjegli jedan od najgorih tjedana što se tiče vrućina. Na Rogli je bilo maksimalno do 25 stupnjeva tako da su najteži dio priprema podnijeli nešto lakše.

Velik napredak Pavlović u svjetskom poretku

Na najnovijoj svjetskoj rang listi Andrej Gaćina drži 49. mjesto što pad za tri mjesta u odnosu na srpanj.

Ženska vrsta krenula s pripremama za Europsko prvenstvo

Hrvatska ženska reprezentacija počela je s pripremama za ekipno Europsko prvenstvo, koje se od 13. do 17. rujna igra u Luksemburgu. Izbornica Tian Yuan okupila je praktički sve seniorske reprezentativke, u dvorani u Dedićima trenira njih sedam, a to su: Ivana Malobabić, Mirela Đurak, Mateja Jeger, Dorina Srebrnjak, Petra Petek, Ivana Tubikanec i Ida Jazbec, a naknadno se priključila i Klara Cakol.

Svi prelasci igrača u sezoni 2017./2018. (2)

Objavljen je dodatni popis svih igrača i igračica koji su promijenili klubove u novoj sezoni 2017./2018. ili će biti na dvojnoj registraciji.

Split domaćin kvalifikacija za Omladinske OI!

Omladinske Olimpijske igre održat će se od 6. do 18. listopada 2018. u Buenos Airesu, a ono što je nama zanimljivo da će se europske kvalifikacije za to veliko natjecanje održavati u Splitu od 3. do 5. studenoga 2017.

Gaćina i Pucar nastupali u indijskoj profesionalnoj ligi

Hrvatski reprezentativci Andrej Gaćina i Tomislav Pucar srpanj su proveli u Indiji gdje su igrali u profesionalnoj Ultimate stolnoteniskoj ligi.

Hrvatski parovi zaustavljeni u osmini finala Eura

Sva tri hrvatska para poražena su u osmini finala omladinskog Europskog prvenstva, koje se igra u portugalskom Guimaraesu.

Tri hrvatska para u osmini finala Europskog prvenstva

Nakon devetog dana omladinskog Europskog prvenstva u igri su još tri hrvatska para. Među 16 najboljih kod juniorki su se probile Andrea Pavlović i Ukrajinka Brateyko te Karla Franović i Leona Šantek.