Vijesti

Zasad 84 prijave za ITTF turnir Zagreb Open

I ove godine Zagreb će ugostiti ponajbolje svjetske stolnotenisače. Od 2. do 6. svibnja u Domu sportova igrat će se Zagreb Open, ITTF turnir Challenge kategorije, trenutno su prijave u tijeku i traju do 2. travnja.

Financijski izvještaj HSTS-a za 2016. godinu

Po zakonu o udrugama obaveza je da se javno objavi godišnje financijsko izvješće, stoga HSTS daje na uvid svim svojim članovima financijski izvještaj za 2016. godinu. Po izvješću se vidi da je HSTS u 2016. godini poslovao pozitivno.

Financijski izvještaj za 2016. (klikni na link)

Ovog vikenda svi putevi vode u Pulu

Svi putevi vode u Pulu, gdje će se ovog vikenda, 25. i 25. ožujka, igrati Masters HSTS-a - 3. memorijal Dean Šešelja. Gotovo sve najbolje što Hrvatska ima u svim kategorijama nastupat će u Domu sportova Mate Parlov. Organizator je HSTS i STK Pula, natjecanja će u subotu startati od 12 sati i to kvalifikacijama mlađih kadeta i kadetkinja. U subotu će igrati i juniori i juniorke, dok je nedjelja rezervirana za najmlađe kadete i kadetkinje, kadete i kadetkinje te seniore i seniorke.  Finala u subotu i nedjelju startaju od 18.15 sati.

Veteransko PH 8. travnja u Svetom Martinu

U toplicama u Svetom Martinu na Muri 8. travnja održat će se veteransko prvenstvo Hrvatske. 

Josipu Martinoviću nagrada za životno djelo!

I ove godine proglašeni su najbolji sportaši grada Dubrovnika, a najveće priznanje zaslužio je Josip Martinović kojemu je uručena nagrada za životno djelo.

Grad Varaždin prvi put ima klub u europskom finalu!

STK Starr, koji u Europskoj Superligi nastupa pod imenom LifeClass Regionalni centar Starr Varaždin, plasirao se u finale ovog europskog stolnoteniskog natjecanja.

Timina i Li Jiao gostuju na seminaru u Zagrebu

Europska stolnoteniska federacija u suradnji sa Hrvatskim stolnoteniskim savezom organizirat će seminar za ženske trenere od 7. do 9. svibnja u Zagrebu.

Jakelić i Bardač osvojili 40. memorijal Lovro Ratković

Jakov Jakelić i Klara Bardač, oboje igrači Mladosti, pobjednici su 40. memorijala Lovro Ratković.

Klub Andreja Gaćine potpisao Kineza Fang Boa!

Veliko pojačanje za UMMC Verkhnyaya Pyshmu čije boje brane hrvatski stolnotenisači Andrej Gaćina i Zoran Primorac.

Varaždinci danas za finale Europske Superlige

Večeras od 18 sati LifeClass Regionalni centar Starr Varaždin igra uzvratni susret polufinala Europske Superlige protiv mađarskog Celldömölka.

Arapović četvrta na vrlo jakom kampu ETTU-a

Hana Arapović proteklih tjedan dana boravila je na razvojnom kampu ETTU-a u slovenskom Otočecu.

Poznati polufinalisti, slijedi borba Pule i Zagreba

Još su tri kola do kraja osnovnog dijela sezone HEP Superlige, a ono što je sada i definitivno potvrđeno su četiri putnika u doigravanje za prvaka.