Vijesti

Leona Šantek i Aquaestil najbolji u Dugoj Resi

Stolnotenisačica Aquaestila Leona Šantek najbolja je sportašica Duge Rese u 2017. godini, a STK Aquaestil najuspješnija sportska udruga.

Pavlović 16., Arapović 18., Ban 10. na svijetu!

Novi sustav bodovanja na svjetskoj rang listi koristio je našim reprezentativcima u mlađim kategorijama. Najznačajniji napredak prema vrhu ostvarili su Andrea Pavlović, Hana Arapović i Ivor Ban, koji su trenutno u svojim kategorijama među 20 na svijetu!

U subotu kreće proljetni dio HEP Superlige

U subotu kreće stolnoteniska karavana, na rasporedu je 10. kolo HEP Superlige u muškoj i ženskoj konkurenciji, a do kraja regularnog dijela sezone preostalo je još devet kola.

Kraj za naše predstavnike u Mađarskoj

Više nema hrvatskih predstavnika na jakom ITTF turniru Svjetske serije Hungarian Open.

Natječaj za dodjelu studentskih stipendija

Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu raspisala je javni Natječaj za 9. generaciju stipendista Zaklade i dodjelu najmanje 400 studentskih stipendija (sukladno osiguranim sredstvima u Državnom proračunu) za akademsku godinu 2017./2018. u iznosu od 1000 kuna mjesečno.

Uspješan dan u Mađarskoj, Sun bolja od 55. na svijetu

Uspješan prvi dan za većinu hrvatskih predstvanika na jakom ITTF turniru Svjetske serije Hungarian Open, koji se igra u Budimpešti.

Seniorska vrsta iz Medarske prema Mađarskoj

U 2018. prvo okupljanje muške vrste bilo je u dvorani u Medarskoj, a od reprezentativaca prisutni su bili Andrej Gaćina, Tomislav Kolarek, Filip Čipin, Tomislav Frane Kojić, Tomislav Pucar te izbornik Neven Karković i pomoćnik izbornika Željan Gaćina.

Mateja Jeger: U 2018. me čeka težak posao

Nije bilo previše odmora za hrvatske stolnotenisačice, nastavak sezone je pred vratima. Slijedi vrlo jaki ITTF turnir Svjetske serije u Mađarskoj, stoga su najbolje naše reprezentativke formu brusile u Linzu.

Zajednički treninzi u Dugom Selu

Od srijede do nedjelje u Dugom Selu održani su zajednički treninzi desetak kadeta i juniora. Uz domaće igrače (Luka i Mislav Martinek, Ana Murat, Petra Bulić, Luka Dragun i Luka Zlatkov) sudjelovala su i dva igrača iz Mladosti Ivor Ban i Roko Meter te Leo Vekić i Miloš Marinković iz Opatija '08.

Vidović i Pospiš otvorili prvenstvo Međimurja

U subotu, 13. siječnja, u Čakovcu u dvorani II. osnovne škole igralo se pojedinačno prvenstvo Međimurja za seniore i seniorke.

STK Varaždin ugostio stolnotenisače iz Austrije

Tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana većina sportskih borilišta miruje, no u stolnoteniskoj dvorani STK Varaždina bilo je vrlo živo. Uz svakodnevne treninge tijekom samih blagdana, odmah nakon Nove godine dvorana je bila dupkom puna.

Zimski kamp Regionalnog centra Varaždin

STK Starr nije previše mirovao u novoj godini, već u prvim danima 2018., u sklopu Regionalnog stolnoteniskog centra Varaždin, održava se zimski kamp.