Vijesti

Međunarodni turnir Cibalia kids Open 2018

Po povratku s tjednog pozivnog kampa u Privlaci, a prije odlaska na međunarodni stolnoteniski kamp na Pagu, STK Cibalia je organizirala Cibalia kids Open 2018. za djevojčice i dječake te na taj način dali doprinos u proslavi Dana grada Vinkovaca.

Regionalni trening u Puli

Jednodnevni regionalni kamp održao se u Puli na kojem su sudjelovali igrači STK Opatija '08, Lukas Šimčić i Alen Šebalja s trenerom Diegom Lipovšekom.

HSTS organizira kamp u Vela Luci

HSTS organizira ljetni stolnoteniski kamp u Vela Luci od 25. do 31. kolovoza 2018.

Pavlović i Arapović izborile europski Top 10

Andrea Pavlović i Hana Arapović igrat će na europskom Top-u 10, koji će se od 7. do 9. rujna 2018. igrati u portugalskom Vila Realu.

Popis klubova koji će moći kupiti Butterfly komplet

Hrvatski stolnoteniski savez okončao je natječaj za kupovinu 18 Butterfly kompleta za stolni tenis. Prijavila su se 22 kluba, s tim da će njih 18 imati pravo prvenstva kupovine Butterfly kompleta, koji sadrži stol Butterfly octet 25, mrežica, sudački stol, brojač i deset arena po cijeni od 2.500 kuna.

Pucar napredovao za tri mjesta na rang listi

Andrej Gaćina je po novoj svjetskoj rang listi na 42. mjestu, što je pad za tri mjesta u odnosu na srpanj.

HSTS prodaje svojim članovima 18 Butterfly kompleta

Hrvatski stolnoteniski savez nudi registriranim klubovima članovima HSTS-a prodaju 18 Butterfly kompleta za stolni tenis.

Kamp u Zadru prije turnira Barba Tomo Amižić

HSTS organizira ljetni stolnoteniski kamp, koji će se održati u Zadru od 28. kolovoza do 1. rujna 2018.

HSTS organizira ljetni kamp u Opatiji

HSTS organizira ljetni stolnoteniski kamp, koji će se održati u Opatiji od 18. do 24. kolovoza 2018.

Zoran Primorac trenirao s djecom na otoku Pagu

Zoran Primorac, naš proslavljeni stolnotenisač koji je do sada ostvario rekordnih sedam nastupa na Olimpijskim igrama, osvajač srebrne olimpijske medalje, koji je nosio hrvatsku zastavu na otvaranju Olimpijskih igara, obišao je dva stolnoteniska kluba u gradu Pagu, STK Dalmatinac Pag i STK Pag.

HSTS s Tibharom potpisao najunosniji ugovor u povijesti!

Hrvatski stolnoteniski savez ubuduće će nastupati u opremi tvrtke Tibhar. Vijest je sada i službena, potpisan je ugovor o suradnji između krovne hrvatske stolnoteniske organizacije i Tibhara, renomirane njemačke stolnoteniske tvrtke, kojoj je sjedište u Saarbrückenu.

Pucar svladao Dyjasa, zaustavio ga Walther

Tomislav Pucar nije se uspio plasirati među 32 najbolja na jakom ITTF turniru Svjetske serije Platinum kategorije Australian Open, koji se igra u Geelong Westu.