Vijesti

Kojić izbacio Gardosa, Gaćina se vratio s pobjedom

Od devet naših predstavnika na vrlo jakom ITTF turniru Svjetske serije Hungarian Open pet je prošlo u sljedeći krug kvalifikacija, a to su Andrej Gaćina, Tomislav Pucar, Tomislav Frane Kojić, Wei Shihao i Mateja Jeger.

Četiri kluba na regionalnom kampu u Novalji

Grad Novalja bio je domaćin regionalnog stolnoteniskog kampa u organizaciji HSTS-a i STK Dalmatinac, koji se održavao od 7. do 12. siječnja 2019. u sportskoj dvorani Novalja.

Zajedničke pripreme mladih stolnotenisačica

Izbornik kadetkinja Darko Arapović proteklih dana u Domu Lovro Ratković okupio je na zajednčkim pripremama dio ponajboljih mladih hrvatskih stolnotenisačica. Bilo je tu igračica od mlađih kadetkinja do juniorki, praktički po četiri najbolje u omladinskim kategorijama, poneka seniorka, a sudjelovale su i neke mlade igračice zagrebačkih klubova. Treniralo se dva puta dnevno po tri sata, a na kraju su djevoke imale i testiranje. Na treninzima su bile Marta Vukelić, Klara Bardač, Zara Ilić, Ivana Grgić, Gabrijela Alviž, Mia Šćepanović, Marta Jurčević, Lea Brnić, Hanna Lončarević, Ivona Štriga, Marla Vidaković, Sena Smailji, Zrinka Rebić, Tamara Nakić, Ivana Tubikanec i Karla Franović.
- Međuostalim, obavili smo testiranje motoričkih sposobnosti po testovima koji su pristigli iz ITTF-a, a nastojat ćemo da se ovakva okupljanja održavaju što ćešće, doduše u nešto skraćenom obliku, i tako sve do EP-a. To su sve djevojke koje pratimo i koje su selektirane, a lista će se sigurno proširivati. Na takav način se radi u Austriji, Švicarskoj i Luksemburgu, gdje sam u posljednje vrijeme sudjelovao na sličnim kampovima te se trudim prenijeti znanje s tih međunarodnih kampova. Sve je odrađeno uz pomoć Saveza i HASTK Mladost - zaključio je Arapović.
Na treninzima je bila vrlo dobra atmosfera, uostalom nakon napornih treninga 'pala' je i zajednička fotografija u stilu Epic Broza ili Marcela Brozovića, koji slovi za najboljeg stolnotenisača među Vatrenima.

Seniori odradili pripreme u Zagrebu i Düsseldorfu

Hrvatska muška reprezentacija s treninzima je krenula 29. prosinca.

Ženska reprezentacija na kampu u Varaždinu

Veći dio hrvatske ženske reprezentacije u 2019. krenuo je s zajedničkim kampom, koji se održava u Varaždinu kod STK Starr.

Škorić, Tian i Arapović vodili kamp u Opatiji

Hrvatski stolnoteniski savez nedavno je u Opatiji održao četverodnevni kamp za najmlađe stolnotenisače.

Hana Arapović 8. na svijetu, 3. u Europi

Početkom 2019. nije bilo velikih pomaka na svjetskoj rang listi za naše stolnotenisače i stolnotenisačice.

Četiri kluba na kampu u Daruvaru

Grad Daruvar, Daruvarske toplice i STK Daruvar bili su domaćini stolnoteniskom kampu, koji je organizirao STK TIS iz Zagreba u suradnji sa STK Daruvar.

U Dubrovniku održan međunarodni turnir i kamp

Na 2. Međunarodnom otvorenom Božićnom turniru u stolnom tenisu - Dubrovnik 2018. nastupilo 196 sudionika iz 20 klubova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije.

Branka Batinić posjetila STK Cibalia

U STK Cibalia zadovoljni su proteklom godinom, prva momčad nastavila je natjecanje u Prvoj ligi, druga momčad nastupa u Drugoj ligi, a oformljena je i treća momčad koja se natječe u županijskoj ligi.

Prijedlog izmjena i dopuna statuta za Izbornu skupštinu

Odlukom Izvršnog odbora Izborna skupština HSTS-a bit će održana 20. siječnja 2019. u 11 sati u hotelu Panorama (Trg Krešimira Ćosića 9, Zagreb). 

Čestit Božić i sretna nova godina!

Čestit Božić i sretnu novu godinu želi vam Hrvatski stolnoteniski savez!

cestitka hsts 2017