Čengić: U svim smjerovima idemo prema naprijed

HSTS

HSTS vam nakon više od deset godina može ponuditi novi izgled web stranice.

Nadamo se da će vam se ovaj moderniji izgled sviđati, pogotvo jer smo posebno pazili da promjene ipak ne budu drastične, a opet da pratimo korak s vremenom te da stolni tenis, kao jedan do najtrofejnijih hrvatskih sportova, i na webu bude zastupljen kako dolikuje.
Ideja za osvježavanje stare web stranice HSTS-a potekla je od direktora HSTS-a Renata Čengića. Sve je isplanirano i realizirano u što kraćem roku, a suradnja je uspostavljna s tvrtkom Domenacom.hr. Ta vrlo uspješna tvrtka ispunila je sva očekivanja HSTS-a, a ono što je najvažnije jako se pazilo i na financijski dio tog projekta.
- HSTS u 2017. kreće silovito naprijed sa svim programima koje smo zarctali. Najvažniji projekt regionalni centri, koji smo zacrtali u 2014., startao je u Osijeku i Puli. Sve te pozitivne pomake objavljivat ćemo na novoj web stranici, koja je mnogo sadržajnija i preglednija svim članovima oko raznih događanja, natjecanja itd. Moram spomenuti da nas najviše veseli veliki pomak Tomislava Pucara koji fenomenalno napreduje i grabi prema 50. mjestu na svijetu. U svim smjerovima idemo naprijed. Također, u ovoj godini ćemo modernizirati sistem prijava, registracija će biti online što će bitno olakšati posao i papirologiju klubovima. U planu su još neke novosti, nadam se da će ova 2017. biti uspješnija nego lanjska godina -  istaknuo je Renato Čengić.