Starr i LifeClass terme Sv. Martin potpisali ugovor

STK STARR

STK Starr i LifeClass terme Sveti Martin potpisali su ugovor o međusobnoj suradnji, to je samo nastavak dobre dosadašnje suradnje na nekoliko projekata.

Ispred Starra ugovor je potpisao Ronald Ređep, a ispred LifeClass termi Sveti Martin direktor Branimir Blajić. Tako će se u sklopu tog ugovora u sportskoj dvorani LifeClass termi Sveti Martin od 3. do 5. ožujka održati hrvatsko prvenstvo za stolnotenisače i stolnotenisačice, pojedinačno i u parovima. Nakon toga, 7. ožujka, na rasporedu je novi organizacijski poduhvat STK Starr koji u sportsku dvoranu LifeClass termi Sveti Martin u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo ugošćuje susret Hrvatske i Izraela.
Osim toga STK Starr u sportskoj dvorani LifeClass termi Sveti Martin odigrat će sve domaće utakmice Europske Superlige, gdje se natječu pod sponzorskim imenom LifeClass terme Sveti Martin. U ožujku su na rasporedu polufinalni mečevi i borba za prvi europski trofej. Osim toga u LifeClass termama Sveti Martin održat će se i okupljanja Regionalnog stolnoteniskog centra te regijski turniri kao i turniri te prvenstva za veterane i rekreativce. Potpisivanjem ugovora o suradnji osigurani su uvjeti u narednom razdoblju za brojne klupske aktivnosti kao organizatora natjecanja ili sudionika vrhunskih stolnoteniskih natjecanja.