Petra Petek za kraj sezone osvojila Top 8

STK VARAŽDIN

Petra Petek (Varaždin) osvojila je Top 8, koji se igrao u Domu Lovro Ratković. Doduše, to je bio Top 6 s obzirom da nisu nastupile Andrea Pavlović i Klara Cakol, ali zato je ostatak konkurencije bio vrlo jak.

Varaždinka je do prvog mjesta došla s četiri pobjede i porazom, a turnir je otvorila pobjedom 4:3 nad Matejom Jeger. Potom su slijedila dva podjednako neizvjesna meča s Ivanom Tubikanec (Bjelovar) i Mirelom Đurak (Dr. Časl) u kojima je slavila nakon sedam setova. Idu Jazbec (Tis) nadigrala je sa 4:2, a na kraju je svladana sa 4:3 od Dorine Srebrnjak. Taj poraz nije joj naštetio s obzirom da je bilo riječ o posljednjem meču dana kada je sve već bilo riješeno. Unatoč tome, u sedmom setu Varaždinka je imala lijepu priliku za stopostotni učinak s obzirom da je u sedmom setu propustila tri vezane meč lopte.
Đurak je osvojila drugo mjesto, osim poraz od Petek, izgubila je i od Srebrnjak sa 4:1, dok je sve ostale mečeve pobijedila bez izgubljenog seta. Treće mjesto pripalo je Tubikanec s omjerom 3-2.
Poredak: Petek 4-1, Đurak 3-2, Tubikanec 3-2, Jazbec 2-3, Srebrnjak 2-3, Jeger 1-4