Tri hrvatska predstavnika u Europskoj Superligi!

Lani je u Europskoj Superligi igrao jedan naš predstavnik, u sljedećoj sezoni imat ćemo ih čak tri! Riječ je o ligi u kojoj se natječu klubovi i nacionalni sastavi iz šest zemalja, Slovačke, Austrije, Češke, Slovenije, Mađarske i Hrvatske.

Kod muških, uz lanjskog finalista Lifeclass RC Starr Varaždin, nastupat će i momčad regije Slavonije i Baranje. Varaždinci su u skupini A sa U-21 reprezentacijom Češke i U-21 reprezentacijom Slovačke. Regija Slavonija i Baranja je u skupini B zajedno s U-21 reprezentacijom Slovenije, Vydranyem i Wiener Neudorfom 1947. Prvi susreti igrat će se 26. rujna.
Ženski dio Europske Superlige je posebno jak, pogotvo ako znamo da će nastupiti čak četiri kluba koje igraju Ligu prvakinja! Praktički, ženska Europska Superliga jedno je od najjačih natjecanja nakon LP. Hrvatske boje branit će Dr. Časl, koji je za novu sezonu okupio vrlo jaku ekipu. Zagrebačka ekipa je u skupini A sa Budaörsije, U-21 reprezentacijom Češke i Wiener Neudorfom. Prvi susreti na rasporedu su 26. rujna.