Sun srebrna do 21 godine, par zaustavljen u četvrtfinalu!

Dorina Srebrnjak i Sun Jiayi nisu se uspjele plasirati u polufinale ITTF Challenge turnira Polish Open, naše cure poražene su u četvrtfinalu od slovensko-švicarske kombinacije Galić i Moret s 3:1.

Dobro smo otvorili meč, poveli 1:0 u setovima, ali vrlo brzo suparnice su preokrenule na 2:1. Tu je bila još jedna prilika za povratak u meč, ali hrvatski par nije uspio u četvrtom setu iskoristiti vodstvo od 10:9.


Na turniru do 21 godine Sun Jiayi je poražena u finalu od Njemice Mittelham sa 3:1. Sun je kod 2:1 za četiri godine stariju Njemicu uspjela u četvrtom setu dovesti meč u egal, unatoč što je imala lošiji ulazak meč. Gubila je 5:1, 7:4, 9:7, 10:9, da bi Mittelham pobijedila nakon dvije propuštene meč lopte.
Odličan turnir za obje naše predstavnice, u parovima su ostale korak do medalje pritom izbacivši dva jaka para. U pojedinačnom dijelu Sun Jiayi je srebrna s tim da je poražena u finalu od druge Europljanke do 21 godine. Također, treba dodati da oba meča nije igrala sasvim zdrava s obzirom da je večer ranije bila pod temperaturom. 

Parovi
Četvrtfinale: Srebrnjak/Sun Jiayi (Hrv) - Galić/Moert (Slo/Švi) 1:3 (5, -8, -9, -11)

U-21
Finale: Sun Jiayi (Hrv) - Mittelham (Nje) 1:3 (-4, 3, -4, -11)