Pavlović brončana na US Openu, Pucar do četvrtfinala

Igračica dugoreškog Aquaestila Andrea Pavlović zaustavljena je polufinalu juniorskog US Opena, bolja od naše juniorske reprezentativke bila je Kineskinja Chi Ge s 3:2.

Na turniru u Las Vegasu Andrea je imala odličnu priliku za pobjedu, kod vodstva 2:1 u setovima i 7:4 u trećem setu Kineskinja se vraća u meč nanizavši šest poena i na kraju je odvela susret u peti set. U odlučujućem setu ponovno neizvjesnost do posljednje poena, ali nažalost Kineskinja je u završnici bila mirnije ruke. 

us open 2017
Inače, kao četvrta nositeljica Pavlović je bila slobodna u 1. kolu, u 2. kolu dobila je Amerikanku Emilie Yin s 3:1, potom Lauru Lai s 3:0, a u četvrtfinalu je prvo gubila 2:0 od Rachel Yang pa slavila s 3:2. U konkurenciji parova Andrea je u paru sa Mađaricom Ritom Kertai u četvrtfinalu izgubila od kineske kombinacije Shen Jiang Ying i Chi Ge sa 4:1. Marta Vukelić (Aquaestil) i Klara Bardač (Tis) su izgubile u paru od kineske kombinacije Yu Yang i Liu Ying. Na seniorskom turniru Tomislav Pucar je zaustavljen u četvrtfinalu od Francuza Damiana Eloia sa 4:3. Inače, većina naših reprezentativaca je u SAD-u u privatnom aranžmanu, dok je Pavlović u sklopu ITTF programa.