Favoriti do novih bodova

Odigrano je i 11. kolo HEP Superlige stolnotenisačica, u kojem su favoriti bez većih problema ubilježili pobjede.

Aquaestil je nastavio u pobjedničkom ritmu, na gostovanju u Zagrebu svladana je Mladost sa 4:1. Dugorešanke su vrlo brzo povele, prva tri susreta 0:3 uz tek jedan izgubljeni set. Han Vukelja je s 3:0 svladala Tomić, Tubikanec Jurčević s 3:1, a Pavlović Cakol s 3:0. Tomić i Jurčević su smanjile nadigravši dugoreški par Tubikanec i Šantek s 3:1, s tim da su sva tri dobivena seta bila u fiksu (12:10). I peti meč je bio neizvjestan, Mladost je bila blizu još jednoj pobjedi. Tomić je protiv Tubikanec vodila 2:0, ali na tome je i ostalo s obzirom da je dugoreška igračica sljedeća tri seta uzela sa 11:8, 11:6 i 11:5.
Varaždin je bodove upisao kontra Mladosti iz Petrinje (4:2). Gošće su nakon parova izjednačile, Marinić i Zajec su s 3:1 svladale Petek i Malobabić, ali sljedeća dva meča pripala su domaćoj ekipi. Doduše, u šestom meču Zajec je vodila 2:1 Petek, ali varaždinska igračica je sljedeća dva seta dobila s 11:7 i 11:9 te okončala priču. Inače, Petek ove sezone ima najboji skor u ligi, ostvarila je 16 pobjeda i tek jedan poraz. 
Dr. Časl je u Puli imao lakši posao od očekivanog s obzirom da je domaća ekipa nastupila bez Zajec i Vukelić, te su priliku dobile Lisica i Stern Racan. Meč je očekivano riješen u ekspresnom roku uz tek izgubljeni set (4:0).
Tis je također imao lagan posao, Vrsar je svladan sa 4:0 i sva četiri meča Zagrepčanke su slavile bez izgubljenog seta. Priliku je dobila Arapović i pritom je s 3:0 svladala Šuman. U parovima Arapović i Bardač su s 3:0 nadigrale Popec i Šuman.
Meč između Bjelovara i Hodošana je odgođen radi bolesti igračica.