Dr. Časl u Međimurju po polufinale Lige prvaka

Dr. Časl će u petak, 9. veljače, igrati uzvratni susret četvrtfinala Lige prvaka, hrvatske prvakinje ugostit će francuski Lille, kojeg su u prvom susretu pobijedile s 3:0.

Ali, ovog mjesto radnje neće biti Zagreb, već će se meč igrati u Međimurju. Točnije, u Donjem Kraljevcu. Susret se igra s početkom u 18 sati, a organizatori, STK Hodošan i općina Donji Kraljevec, poručju navijačima da se odazovu u što većem broju jer u njihovom kraju još nije viđen ovakav stolnoteniski spektakl.
Boje Dr. Časla u ovom susretu branit će Li Jie (10. na svijetu), Yu Fu (27.) i Zhou Xintong, s druge strane očekuju se Bernadette Szocs (40.), Xiao Maria (94.) i Le Lannic. Hrvatski prvak praktički je sve riješio u prvom susretu, polufinale Lige prvaka im ne bi smjelo pobjeći, ali trenerica Tian Yuan je uvijek oprezna.
- Nije uopće sporno da smo favoriti, ali Szocs je opasna igračica, koja uvijek može dobiti dvije partije. U dobroj je formi, osvojila je nedavni Top 16 - istaknula je Tian Yuan.
Zanimljivo, u finalu je igrala baš protiv Li Jie i slavila sa 4:1.
- Mislim da je lani osvojila i profesionalnu T2 azijsko-pacifičku ligu. Nama malo treba za prolaz, ali ne mislimo igrati na ‘dosta’ već priželjkujemo pobjedu - zaključila je trenerica.