Preminuo Ivan Mioč

U srijedu ujutro u Pitomači je iznenada preminuo Ivan Mioč. Rođen je 12. kolovoza 1961., od samih početaka bio je vezan uz stolni tenis. Točnije, stolni tenisom se počeo baviti 1971. u OŠ Petar Preradović.

Po povratku iz Slovenije, gdje se školovao, uključuje se u rad STK Pitomača. Osim što se aktivirao kao igrač, postaje i član Uprave, a kasnije i predsjednik kluba. Osnovao je stolnotenisku školu u Pitomači, gdje je prenosio svoje znanje na mlađe selekcije te ih je vodio na razna natjecanja. Zahvaljujući Mioču STK Pitomača je postala prvak 2. stolnoteniske lige Slavonija Zapad, a u kvalifikacijama za 1. ligu Slavonija Zapad klub je bez poraza izborio prvoligaški status.
Više od desetak godina bio je aktivan član Rekreacijskog društva Zeleno srce. Funkcije člana uprave obnašao je u ŽRK Pitomača, Sportske zajednice općine Pitomača i Rekreacijskog saveza Virovitičko-podravske županije.
Također, od 17. studenoga 1990. aktivno je sudjelovao u obrani Hrvatske, pritom je nositelj spomenice Domovinskog rata, te ordenja za akcije Bljesak i Oluju.
Posljednji ispraćaj Ivana Mioča bit će u petak, 9. veljače, u 14 sati na pitomačkom groblju.