Dr. Časl u Poljskoj traži prolaz u finale LP

Stolnotenisačice Dr. Časla će sutra u 18 sati u  Poljskoj igrati uzvratni susret polufinala Lige prvakinja.

Hrvatska prvakinje gostuju kod Tarnobrzega, koji je u prvom susretu bio s(p)retniji i slavio s 3:2. Bio je to potpuno dramatičan meč, koji je trajao više od četiri sata. Meč u kojem je hrvatski predstavnik propustio nekoliko prilika za pobjedom. Ipak, ništa još nije gotovo za zagrebačku ekipu, potvrdila je i to trenerica Tian Yuan.
- U uzvratu nas čeka potpuno otvoren meč, bez obzira na njihovu pobjedu u prvom susretu.
Poljakinje će ovog puta imati i prednost domaćeg terena, ali hrvatska ekipa uvjerena je da uzvrat pripada njima.
- Iskreno, očekivali smo pobjedu u prvom susretu. Nažalost, jedna loptica je odlučila u njihovu korist. Kako god, uvjeren sam u našu pobjedu u Poljskoj - istaknuo je Martin Tino Časl, predsjednik kluba te dodao:
- Nemoguće je da Li Jie, najbolje rangirana europska igračica, izgubi sva četiri meča u polufinalu.
Naime, u prvom susretu Nizozemka je poražena od Samare i Li Qian.
- Siguran sam da će ovog puta slaviti barem jednom. Yu Fu je pokazala da itekako dobro može igrati s Han Ying, iako je u Zagrebu izgubila nakon vodstva od 2:0. Što se tiče Zhou Xintong očekujem da nastavi svoj niz pobjeda. Ukoliko Poljakinje opet promijene postavu još bolje za nas. Bolja opcija je da Yu Fu igra protiv Li Qian, a Li Jie protiv Han Ying - zaključio je Dr. Časl.
Susret će se moći pratiti putem Laola1.tv tj na sljedećem linku http://www.laola1.tv/en-int/livestream/kts-tarnobrzeg-dr-casl-len