Nenad Bach prezentirao 'Ping Pong Parkison'

Hrvatske stolnotenisku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj je podržao i Nenad Bach, hrvatsko-američki glazbenik, skladatelj, izvođač, producent i mirovni aktivist.

No, osim što obožava stolni tenis Bach je imao još jedan razlog zašto je sudjelovao na prvenstvu u Halmstadu, a o tome je pisala web stranica Svjetske stolnoteniske federacije (ITTF).
Naime, u Halmstadu je ITTF-u prezentirao 'Ping Pong Parkison' projekt, inicijativu kojoj je on pokrenuo, a nedavno je je organizirao i prvi turnir u Westchester Clubu u New Yorku za ljude koji boluju od Parkinsonove bolesti.
U Halmstadu se Bach, zajedno s našim legendardnim stolnotenisačem Zoranom Primorcem, susreo s predsjednikom ITTF-a Thomasom Wekertom, izvršnim direktorom ITTF-a Steve Daintonom i ostalim ljudima uključenim u nedavno najavljenu ITTF fondaciju.
Nenad Bach i dr. Davod Russell, inače njegov liječnik sa sveučilišta Yale, nemaju nikakve sumnje da stolni tenis usporava degenerativnu prirodu bolesti. Zapravo, na Nenada Bacha stolni tenis je utjecao da se vratio snimanju glazbe te mu je plan do kraja godine izbaciti album s 15 pjesama. Ipak, u Halmstadu je fokus bio i na drugim stvarima.
- Naši stolnotenisači su igrali odlično, bez obzira na poraz od Brazila. Također, sve je bilo dobro organizirano - istaknuo je Nenad Bach, kojem je plan da se franšiza 'Ping Pong Parkison' raširi po cijelom svijetu.

Bach presentation ITTF8 all 1024x576

Bach 1024x576