Simon Dvorski i Larisa Putigna prvaci države

U Dugom Selu se igralo državno prvenstvo za najmlađe kadete i kadetkinje. Vrlo uspješno prvenstvo za Simona Dvorskog (Varaždin), koji je osvojio zlato u pojedinačnoj konkurenciji i zlato u paru s Vitom Milakom (MGK Drava Žabnik.).

Kod djevojčica blistala je Pula odnosno Larisa Putigna. Osim zlata u pojedinačnom uzela je i zlato u paru s klupskom suigračicom Andreom Orbanić. Ekipno su najbolji dječaci iz Žabnika i djevojčice iz Pule.
U pojedinačnoj konkurenciji najbolji je bio Simon Dvorski (Varaždin) nakon što je u finalu s 3:2 bio bolji od Vite Milaka (MGK Drava Žabnik). Treće mjesto osvojili su Luka Ptiček (MGK Drava Žabnik) i Alen Šebelja (Opatija). Finalisti iz pojedinačnog dijela osvojili su zlato u parovima. Simon Dvorski i Vito Milak (Varaždin/MGK Drava Žabnik) su s 3:0 svladali Franka Majcena i Alena Šebelja (Zagreb/Opatija). Treće mjesto osvojili su Luka i Leon Ptiček (MGK Drava Žabnik) te Andrej Mrkić i Dario Stepčić (Pula).


Kod najmlađih kadetkinja najbolja je bila Larisa Putigna (Pula) nakon što je u finalu s 3:2 svladala klupsku suigračicu Aileen Dorić. Bronca je pripala Bruni Gučin (Stubica) i Mari Markovanović (Dugo Selo). Markovanović je velik posao obavila u četvrtfinalu kada je s 3:2 pobijedila drugu nsoiteljicu Maju Bolješić (Zagreb). Prva nositeljica Ana Fotak (Merix) zaustavljena je u osmini finala od Eme Basanić (Pula) s 3:2.
Larisa Putigna je osvojila zlato i u paru s Andreom Orbanić nakon što su s 3:0 pobijedile Anu Fotak i Victoriju Pustaj (Merix/Jaska). Brončane su bile Ema Basanić i Mia Buić (Pula) te Bruna Gućin i Gracija Kačavenda (Stubica/Stubaki).
U mješovitim parovima državni prvaci su Alan Šebelja i Andrea Orbanić (Opatija/Pula). U finalu s 3:1 svladali Franka Majcena i Maju Bolješić (Zagreb). Treće mjesto osvojili su Mara Markovanović i Luka Tepeš (Dugo Selo) te Dario Stepčić i Nikolina Miličević (Pula). Inače, potonje dvoje su u četvrtfinalu s 3:2 zaustavili druge nositelje Simona Dvorskog i Aileen Dorić (Varaždin/Pula).
U ekipnoj konkurenciji najbolji su dječaci iz MGK Drave Žabnik. U skupini su bili prvi ispred Opatije '08. i Dugog Sela, a u finalu su s 3:1 pobijedili Zagreb. Bronca je pripala Puli koja je s 3:2 bila bolja od Dugog Sela. Kod najmlađih kadetkinja prvakinje su djevojčice iz Pule, koje su u finalu s 3:0 svladale Zagreb. Inače, Pula je u skupini bila prva ispred MGK Drave Žabnik, Stubice i Donjeg Miholjca, dok je Zagreb uzeo prvo mjesto ispred Dugog Sela, Stubaka i Lučice. Broncu je osvojila ekipa Dugog Sela nakon što su s 3:1 svladali MGK Dravu Žabnik.