Arapović uzela četiri zlata, Borovnjak kadetski prvak

U Dugom Selu igralo se i kadetsko prvenstvo države, a novi prvaci su Filip Borovnjak (Zagreb) i Hana Arapović (TIS).

Iznenađujuć rasplet kod dječaka gdje prvi favorit Ivor Ban ostao bez zlata u sve četiri konkurencije. Što se tiče djevojaka dominirala je Arapović osvojivši sve četiri zlatne medalje! U parovima prvaci su Lovro Zovko i Leon Šantek (Zagreb/Starr), kod djevojaka Hana Arapović i Hanna Lončarević (TIS). Ekipno prvo mjesto za Zagreb nakon neizvjesnog finala s Mladosti, u ženskoj konkurenciji prvakinje su djevojke iz TIS-a.
U kadetskoj konkurenciji prvak države postao je Filip Borovnjak (Zagreb). Najveći posao obavio je u polufinalu kada je izbacio prvog favorita Ivoran Bana (Mladost) sa 4:3, a u finalu je sa 4:1 bio bolji od klupskog suigrača Lovra Zovka. Uz Bana broncu je osvojio i Bruno Petek (TIS).
U parovima prvaci države su Lovro Zovko i Leon Šantek (Zagreb/Starr) nakon što su s 3:0 bili bolji od Ivora Bana i Filipa Borovnjaka (Mladost/Zagreb). Treće mjesto osvojili su Andrea Milohanović i Luka Zlatkov (Pula/Dugo Selo) te Roko Meter i Leo Vekić (Mladost/Opatija '08.).


Kod djevojaka prvakinja je postala Hana Arapović (TIS). Uvjerljiv nastup mlade reprezentativke, do finala je ispustila je tek set, a u finalu je sa 4:1 bila bolja od Zare Ilić (Samobor). Ilić je velik posao napravila u četvrtfinalu kada je sa 4:3 izbacila drugu nositeljicu Hannu Lončarević (TIS). Brončane su bile Gabrijela Alviž (Mladost) i Tena Kovaček (Varaždin).
Arapović je bila zlatna i u paru s Lončarević, u finalu su s 3:0 bile bolje od Lucije Sitar i Tene Kovaček (Varaždin). Treće su bile Gabrijela Alviž i Mia Šćepanović (Mladost) te Zara Ilić i Ivona Štriga (Samobor/Ljubešćica).
Treću zlatnu medalju Arapović je osvojila u mješovitim parovima, u kombinaciji s klupskim suigračem Bornom Petekom. U finalu su s 3:0 svladali Leona Šanteka i Ivonu Štrigu (Starr/Ljubešćica). Brončani su bili Hanna Lončarević i Ivor Ban (TIS/Mladost) te Lovro Zovko i Zara Ilić (Zagreb/Samobor).
Kod dječaka titulu prvaka osvojio je Zagreb. U skupini su bili prvi ispred Starra, Opatija '08 i Splita, a u finalu su s 3:2 svladali Mladost. Treće mjesto osvojio je TIS nakon pobjede nad Starrom 3:2.
Prvakinje države su djevojke iz TIS-a. U skupini su završile prve ispred Mladosti, Samobora i Vodovoda, a u finalu su s 3:1 svladale Varaždin. Brončana medalja pripala je Mladosti, koja je s 3:0 pobijedila Ljubešćicu.