HSTS s Tibharom potpisao najunosniji ugovor u povijesti!

Hrvatski stolnoteniski savez ubuduće će nastupati u opremi tvrtke Tibhar. Vijest je sada i službena, potpisan je ugovor o suradnji između krovne hrvatske stolnoteniske organizacije i Tibhara, renomirane njemačke stolnoteniske tvrtke, kojoj je sjedište u Saarbrückenu.

Suradnja počinje 1. 1. 2019., a ugovor je službeno potpisan u četvrtak, 19. srpnja, u prostorijama tvrtke Tibhar.
- Nakon duljeg perioda odlazimo iz Butterflya, kojem se zahvaljujemo na dosadašnjoj suradnji, a istodobno moram istaknuti da smo s Tibharom potpisali najbolji ugovor u povijesti Hrvatskog stolnoteniskog saveza. Među ostalim, HSTS će ovim ugovorom dobiti više od 100 stolnoteniskih stolova, mnogo različite opreme i još drugih stvari. Ugovor je potpisan na obostrano zadovoljstvo, a uspostavljen je zaslugom dugogodišnje suradnje HSTS-a i Damira Jurčića, direktora promidžbe i marketinga u tvrtki Tibhar. Također, treba istaknuti da je Tibhar prihvatio koncepciju razvoja HSTS-a - kazao je Renato Čengić, direktor HSTS-a.
Inače, neki od istaknutih igrača kojima je Tibhar sponzor primjerice su Vladimir Samsonov, Bernadette Szocs, Kristina Lang, Chen Chien-An, Hermeet Desai, Paul Drinkhall, Emmanuel Lebesson, BojanTokič, a odnedavno i naš Tomislav Pucar. Također, s Tibharom surađuju i stolnoteniske reprezentacije Francuske, Rumunjske, Brazila, Nizozemske, Belgije, Slovenije, Poljske... Inače, tvrtka Tibhar ime je dobila prema reprezentativcu Jugoslavije Tiboru Haragonzu, odnosno spajanjem prva tri slova njegova imena i prezimena.