Jakelić, Vukelić, Novak i Benko osvojili memorijal Saša Paar

Drugog dana 20. memorijala Saša Paar u Dugom Selu na rasporedu su bila natjecanja u konkurenciji juniora i juniorki te mlađih kadeta i kadetkinja.

Kod juniora najbolji je bio Jakov Jakelić (Zagreb). Pružio je uvjerljive nastupe kroz cijeli turnir, a u finalu je s 3:1 bio bolji od klupskog suigrača Lovra Zovka. Treće mjesto osvojili su Leon Šantek (Starr) i Stjepan Škoda (MSTC Čakovec).
U konkurenciji mlađih kadeta turnir je osvojio Leon Benko (TIS). U polufinalu je s 3:1 bio bolji od klupskog suigrača Ivana Hencla s 3:1, a u finalu od Borne Zohila (Pula) s 3:0. Uz Hencla, koji je za polufinale izbacio drugog nositelja Simona Dvorskog (Varaždin) s 3:2, treće mjesto osvojio je Tin Islamović (Zagreb).


U konkurenciji juniorki prvo mjesto osvojila je Marta Vukelić (Aquaestil). Na putu do zlatne medalje Vukelić nije ispustila niti set, a u finalu je s 3:0 svladala Klaru Bardač (TIS). Treće mjesto osvojile su Ivana Grgić (Bjelovar) i Sara Sušac (TIS).
Marta Novak osvojila je turnir mlađih kadetkinja. Igračica Šenkovca projurila je turnirom te pritom nije ispustila niti set. U finalu je s 3:0 bila bolja od Sene Smailji (Srdoči).
Treće mjesto osvojile su Tamara Nakić (Zagreb) i Lucija Krnić (Samobor).