Aquaestil osvojio jesenski naslov HEP Superlige

Stolnotenisačice Aquaestila bez poraza (9-0) su okončale prvi dio HEP Superlige te osvojile jesenski naslov.

Zbog obaveza trenera Vukelje i Pavlović na juniorskom Svjetskom prvenstvu Dugorešanke su u subotu odigrale dva meča te nakon duljeg vremena preotele jesensku titulu iz ruku Dr. Časla. Inače, po prvi put od sezone 2011./2012. jesenski naslov nije u rukama Dr. Časla.
Dugorešanke su s 4:1 svladale TIS, a potom su identičnim rezultatom pobijedili i Varaždin. U prvom susretu Zagrepčanke su bolje otvorile, Jazbec je s 3:2 svladala Pavlović. To je bilo sve od pobjeda za TIS s obzirom da je uslijedio niz Han Vukelje i Yoo, a konačnu pobjedu potvrdila je Pavlović svladavši Bardač (3:1). S Varaždinkama je bio vrlo sličan meč. Yoo je na startu s 3:2 svladala Malobabić, a izjednačila je Petek pobjedivši s 3:2 pobijedila Pavlović. Opet je uslijedio niz Han Vukelje i Yoo te do kraja susreta Aquaestila više nije ispustio niti set.
Bjelovar je pobjedom nad Starrom (4:1) upisao prvu pobjedu sezone. Jedinu pobjedu za goste ostavrila je Štriga svladavši Dolenec (3:1), a do kraja susreta Varaždinke su Ramić i Grgić uzele tek set.
Pula je na domaćem terenu bila bolja od petrinjske Mladosti (4:0). Tofant, Janković i Zajec su gošćama prepustile tek set.
Malinska Dubašnica ugostila je Varaždin i upisala poraz 4:2. Povele su gošće nakon što je Petek s 3:1 bila bolja od Zajec, no potom je uslijedio niz domaće ekipe. Magličić je s 3:2 svladala Malobabić, a onda je i Šantek s 3:1 pobijedila Matijašec. No, tu je bio kraj niza domaće ekipe, do kraja susreta Malobabić i Petek više nisu ispustile niti set.
Mladost je na domaćem terenu upisala poraz od Dr. Časla (4:1). Igračice Mladosti su na krilima Tubikanec, svladala Fajmut s 3:0, uspjele izjednačiti na 1:1, no do kraja susreta sve je otišlo na stranu aktualnih prvakinja. Djevojke iz Dr. Časla ispustile su set do kraja susreta.