Andrea Pavlović starta na Svjetskom prvenstvu

ITTF

Počelo je juniorsko Svjetsko prvenstvo, koje se igra u australskom gradu Bendigu od 2. do 9. prosinca.

Hrvatske boje brani Andrea Pavlović i izbornik Nikica Vukelja, a naša predstavnica prvi nastup imat će u srijedu, 5. prosinca, kada kreću natjecanja u mješovitim parovima. U 1. kolu Pavlović i Argentinac Bentancor igrat će sa Slovacima Zelinkom i Labosovom.
- Drago da sam opet uspjela izboriti Svjetsko prvenstvo, lijepo je igrati protiv najjačih - bile su prve riječi Pavlović, koja u Australiji neće imati lagan zadatak. Naime, iz skupina prolazi samo prvoplasirana igračica.
- Dosta će ovisiti o ždrijebu, uz tu vrlo jaku konkurenciju ima i još nekoliko nerangiranih Kineskinja. Želja je proći skupinu, a dalje ćemo vidjeti. Sigurno ne bih odmah na kineske predstavnike, ha, ha. Na Olimpijskim igrama mladih u Argentini u skupini sam bila samo s azijskim igračicama. Što se tiče mješovitih parova u Argentini sam se dobro slagala s Betancorom, pobijedili smo singapurski par. Nadam se što boljem izdanju - istaknula je Pavlović prije objave ždrijeba.
U srijedu smo saznali da će naša juniorka biti u skupini s Francuskinjom Mostafavi, Australkom Wu i Hongkonžankom NG Wing.