Prijave za Božićni turnir u Dubrovniku

U subotu, 22. prosinca 2018., u Športskoj dvorani u Gospinom polju (dvorane A i B) na 16 stolova održati će se 2. međunarodni otvoreni Božićni turnir u stolnom tenisu - Dubrovnik 2018.

Na samom turniru nastupat će natjecatelji iz cijele Dubrovačko-neretvanske županije, ali i iz ostatka Hrvatske, kao i susjednih zemalja. Na 1. međunarodnom otvorenom Božićnom turniru, koji se je održao 3. prosinca 2017., nastupilo je 160 natjecatelja, a ove godine očekuje se još više natjecatelja. Inače, prijaviti se može do srijede, 19.prosinca, do 20 sati isključivo na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Natjecatelji će biti raspoređeni po sljedećim kategorijama:
- klinceze/klinci (natjecatelji rođeni 2010. godine i mlađi)
- najmlađe kadetkinje/najmlađi kadeti (natjecatelji koji su rođeni 2008. godine i mlađi).
- mlađe kadetkinje/mlađi kadeti (natjecatelji koji su rođeni 2006. godine i mlađi).
- kadetkinje/kadeti (natjecatelji koji su rođeni 2004. godine i mlađi).
- juniorke/juniori (natjecatelji koji su rođeni 2001. godine i mlađi).
- seniorke/seniori
- veterani 40-49 godina
- veterani 50-59 godina
- veterani 60 i više godina
- parovi
Na turniru će naše najmlađe natjecatelje i posjetitelje zabavljati maskota Meda s ovogodišnjeg Zimskog festivala kao i djed Božićnjak koji će podjeliti poklone najmlađim natjecateljima. Turnir će započeti u 10 sati mečevima u najmlađim kategorijama. Početak natjecanja za seniorke/seniore pa do veterana 60+ trebali bi početi u 14 sati.
Inače, ovaj događaj realiziran je uz potporu Grada Dubrovnika i Turističke zajednice Grada Dubrovnika.

Takoder obavještavamo Vas da će u četvrtak i petak u jutarnjim i popodnevnim terminima u B dvorani u Gospinom održati stolnoteniski kamp u organizaciji Stk Libertas Marinkolor i Regionalnog stolnoteniskog centra Dubrovnik (RSTC Dubrovnik). Polaznici stolnoteniskog kampa biti će 12 perspektivnih mladih stolnotenisačica i stolnotenisača (po četiri) iz tri stolnoteniska kluba: Libertas Marinkolor, Konavljanin i Lučica (Vela Luka). Voditelji stolnoteniskog kampa biti će direktor HSTS-a Renato Čengić i Izbornik muške seniorske reprezentacije Neven Karković uz voditelja RSTC Dubrovnik Vlahe Cara. U petak popodne bit će organiziran i seminar za stolnoteniske trenere iz Dubrovačko-neretvanske županije