Samsonov i Škorić na trenerskom seminaru u Opatiji

ITTF

Od 13. do 19. travnja 2019. u Opatiji će se održavati trening kamp prije pojedinačnog Svjetskog prvenstva u Budimpešti (21. - 28. travnja) na kojem će sudjelovati šest reprezentacija.

Osim naše muške i ženske selekcije na kampu će se pripremati reprezentacije Slovenije, Srbije, Belgije, Bjelorusije i Poljske ili ti oko 50 stolnotenisača i stolnotenisačica.
Također, u nedjelju, 14. travnja, održat će se besplatan seminar za trenere kojeg će voditi naš cijenjeni stručnjak Dubravko Škorić i legendarni Vladimir Samsonov. Od 16 do 18 sati treneri će pratiti trening vrhunskih igrača svih reprezentacija, a od 18 do 19.30 sati Škorić će voditi seminar na temu rada s vrhunskim igračima. Samsonov će iz svog iskustva objašnjavati svoj kadetski i juniorski razvojni put do vrhunskog igrača. Također, treba napomenuti da će treneri sudjelovati u razgovoru i biti u mogućnosti postavljati pitanja Samsonovu i Škoriću.
HSTS poziva sve stolnotenisače i stolnotenisačice, trenerw i funkcionere da se odazovu u što većem broju, a istodobno se moli da svoj dolazak potvrde na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..