HSTS organizira međunarodni kamp u Opatiji

Hrvatski stolnoteniski savez organizira kamp u Opatiji od 22. do 28. travnja 2019.

Kamp će biti međunarodnog karaktera jer će sudjelovati i stolnotenisači i stolnotenisačice iz Švicarske, Slovenije, Njemačke, Mađarske, Češke i BiH. HSTS će sufinancirati 12 igrača i igračica prema kriterijima i rang listi HSTS-a, a po pozivu trenera omladinskih kategorija Darka Arapovića i Željana Gaćine. Voditelj kampa je Diego Lipovšek, a stručni rad organizirat će zajedno s trenerima-izbornicima Darkom Arapovićem i Željanom Gaćinom te trenerom Markom Habijanecom, koji će koordinirati rad u dvorani uz asistenciju trenera iz gostujućih zemalja.
HSTS će za prijavljene polaznike kampa financirati troškove smještaja, prehrane, treninga i stručnog rada. Dolazak i odlazak sa kampa polaznici plaćaju sami.
Prvo okupljanje je u Hotelu Gardenija u 15 sati (22. travnja), a prvi trening bit će u 16 sati. Prvog dana kampa polaznici će dobiti program rada i satnicu treninga za ostale dane. Treninzi će se održavati dva puta dnevno u gradskoj dvorani Marino Cvetković. Igrači i igračice na kamp trebaju ponijeti sportsku opremu i zdravstvenu knjižicu. Polaznici kampa dužni su primjereno se ponašati, a za svoje postupke odgovaraju trenerima i voditelju kampa prema disciplinskom pravilniku HSTS-a.

POLAZNICI
Muška selekcija (Željan Gaćina) 
Roko Meter 
Borna Petek 
Luka Zlatkov 
Leo Vekić 
Mislav Posavec 
Leon Benko 

Ženska selekcija (Darko Arapović)
Hana Arapović
Hana Lončarević
Bruna Borovec
Ivona Štriga
Marta Vukelić
Klara Bardač

POTVRDA PRIJAVE
Molimo trenere pozvanih igrača i igračica da potvrde dolazak na kamp trenerima-izbornicima Darku Arapoviću i Željanu Gaćini do 20. travnja 2019. 

Goran Radanović