Ban, Ilić, Benko i Smailji osvojili Masters

U Puli se igra Masters HSTS-a - 5. memorijal Dean Šešelja, a prvog dana odigran je turnir u konkurenciji juniora i juniorki te mlađih kadeta i kadetkinja.

U juniorskoj konkurenciji dvostruka pobjeda Mladosti, kod muških najbolji je bio Ivor Ban, kod djevojaka Zara Ilić. U konkurenciji mlađih kadeta pobjedu je odnio Leon Benko (TIS), kod mlađih kadetkinja Sena Smailji (Srdoči).
U juniorskoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je Ivor Ban (Mladost). Najteži meč imao je u skupini gdje je slavio s 3:2 nad Leom Vekićem (Pula). U četvrtfinalu je s 3:0 svladao Leona Šanteka (Starr), a u polufinalu Lovra Zovka (Zagreb) s 3:0. Za prvo mjesto opet se susreo s Vekićem te ga ovog puta pobijedio 3:0. Inače, Vekić, koji je kadet, je velik posao obavio u četvrtfinalu kada je s 3:0 svladao Jakova Jakelića (Zagreb), a potom i u polufinalu svladavši s 3:1 Brunu Peteka (TIS).


Kod mlađih kadeta njabolji je bio Leon Benko (TIS) pritom izgubivši na cijelom turniru jedan set. U polufinalu je s 3:1 svladao Tina Islamovića (Zagreb), da bi u finalu s 3:0 pobijedio Bornu Zohila (Pula). Uz Islamovića treće mjesto osvojio je Ivan Hencl (TIS).
Zara Ilić (Mladost) osvojila je Masters u konkurenciji juniorki. U skupini je završila druga iza Ivane Grgić (Bjelovar), a potom je u četvrtfinalu s 3:2 svladala Saru Sušac (Mladost). Za finale je s 3:0 bila bolja od Hanne Lončarević (TIS), a za prvo mjesto je u neizvjesnom dvoboju pobijedila Klaru Bardač (TIS). Ilić je povela 2:0, Bardač je uspjela izjednačiti da bi odluka pala u petom setu pri rezultatu 22:20. Uz Lončarević treće mjesto osvojila je Ivana Grgić (Bjelovar), koja je u polufinalu izgubila 3:2 od Bardač.  
U konkurenciji mlađih kadetkinja najbolja je bila Sena Smailji (Srdoči). Najteži susret imala je u četvrtfinalu kada je svladala Luciju Krnić (Samobor) i to nakon što je gubila 2:0. U polufinalu je s 3:1 bila bolja od Tamare Nakić (Zagreb), a potom u finalu od Marle Vidaković (Olimpija) s 3:0. Uz Nakić treće mjesto osvojila je i Zrinka Rebić (TIS).