Europski talenti na kampu Svetom Martinu

Lifeclass terme Sveti Martin bile su domaćin ETTU-ovog kampa za talentirane stolnotenisače i stolnotenisačice do 13 godina, kojeg je organizirao STK Starr.

Svakodnevno je na kampu treniralo 11 igrača iz Slovačke, Rumunjske, Turske, Italije, Nizozemske i Belgije, a od hrvatskih predstavnika tu su trenirali Sena Smailji, Marla Vidaković, Bruna Borovec, Vito Milak, Simon Dvorski i Marta Novak.
Voditelj cijelog projekta ispred ETTU-a je Neven Cegnar, voditelj kampa i prvi trener je bio Ronald Ređep, pomoćni trener Tian Yuan, za kondiciju se brinuo Mario Starek, a sparirali su igrači koji treniraju u STK Starr.
- Igrači su imali dva treninga dnevno, a ponekad i tri. Znali su i sami ostajati kako bi odigrali međusobne mečeve. Zadovoljan sam brojkom jer to su najbolje brojke kako bi se mogli posvetiti svakom od njih - istaknuo je Ronald Ređep te dodao:
- Ovakvi projekti su odlična stvar za europski stolni tenis, da se kvalitetni stolnotenisači okupljaju na jednom mjestu s dobrim sparing partnerima. Dosta njih ima probleme gdje nemaju podršku seniorskog pogona i za većinu njih tu završava razvoj.