Starr na rekordere LP, Libertas domaćin skupine

Hrvatski klubovi saznali su suparnike u Ligi prvaka odnosno ETTU kupu.

Varaždinski Starr debitirat će u Ligi prvaka, a smješten je kao četvrti nositelj u skupinu D. Nosioc skupine je njemačka Borussia Düsseldorf, inače drugi nositelj ovosezonske LP, a s 11 titula drži rekord po broju osvojenih naslova u najjačem europskom natjecanju. Predvodi ih jedan od najboljih stolnotenisača svih vremena Timo Boll, a tu su još Kristian Karlsson, Ricardo Walther, Sharath Kamal Achanta, Omar Assar i Anton Kallberg. Drugi nositelj skupine je francuski Hennebont, aktualni osvajač ETTU kupa, a u sastavu su Cedric Nuytinck, Samuel Walker, Fan Sheng Peng i Quentin Robinot. Treći nositelj skupine je portugalski Sporting, a u sastavu su Aruna Quadri, Diogo Carvalho, Bode Abiodun, Goncalo Castanheira i Francisco Silva. Za Starr su prijavljeni Kenta Matsudaira, Ibrahim Gunduz, Qiu Liang, Sun Chia-Hung, Tan Ruiwu, Ronald Ređep, Ludvik Persolja, Leon Šantek, Dario Kraljić i Matthias Landfried. U svakom slučaju zanimljiv ždrijeb za hrvatskog prvaka, koji nije bez izgleda u svom debiju u Ligi prvaka.
Ruski UMMC Andreja Gaćine i Zorana Primorca smješten je u skupinu B gdje su drugi nositelji. U istoj skupini je i austrijski Walter Wels za kojeg igra Tomislav Frane Kojić. Prvi nositelj je danski Roskilde, a četvrti nositelj češka Ostrava. 
Libertas Marinkolor i ove će sezone nastupati u ETTU kupu, a skupina 2. kruga igrat će se u Dubrovniku. U skupini je pet momčadi, Pituri su treći nsoitelji, a dvoje najboljih će proći dalje. U Dubrovniku će gostovati Sokah Hoboken (Belgija), Toledos (Portugal), MSC Tennis Academy SCC Sumy (Ukrajina) i Sarkuysan Spor Kulübü (Turska). Pituri su za ETTU kup prijavili sljedeću momčad: Tomislav Japec, Neven Juzbašić, Miho Simović, Dragutin Šurbek, Marko Venier, Filip Mikulić, Ante Jupek i Joško Martinović.

LIga prvaka
Skupina A: Fakel Gazprom Orenburg, Post Mühlhausen, Angers, Leka Enea
Skupina B: Roskilde, UMMC, Walter Wels, Ostrava
Skupina C: Saarbrücken, Dartom Bogoria, Villeneuvois, Juncal
Skupina D: Borussia Düsseldorf, Hennebont, Sporting, Starr

ETTU kup
Skupina A: Burgos, Fortune Kijev, Saint Hubert, Omis Harkov, Odorheiu Secuiesc
Skupina B: Sokah Hoboken, Toledos, Libertas Marinkolor, Tennis Academy SCC Sumy, Sarkuysan Spor Kulübü
Skupina C: Kalo-Meh, Vincios, Tiege, Neuhausen
Skupina D: Borges Grup Vall, Vedrinamur, Echternach, Ponta Do Pargo Calheta