Vinkovčani pozivaju na turnir za koji su osigurali i novčanu nagadu

Pozivamo vas na međunarodni stolnoteniski turnir „Vinkovci Open 2019“ i to u sklopu manifestacije 54. Vinkovačkih Jeseni.

Natjecanje se održava u organizaciji STK Cibalia Vinkovci i to u subotu, 7. rujna 2019., s početkom u 9.00 (mole se natjecatelji da dođu najkasnije do 8.30 kako bi počeli na vrijeme) u športskoj dvorani osnovne škole Antun Gustav Matoš Vinkovci.
Ukupan broj natjecatelja 2018.godine bio je 138 igračica i igrača iz cijele regije (Makedonije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske), a sada se očekuje i veći odaziv. Pravo nastupa stječe se pravovremenom prijavom i uplatom kotizacije na žiro račun kluba ili plaćanjem gotovinom na blagajni.
Natjecanje će se odigrati u četiri starosne kategorije i to do 39, 49, 59 i preko 60 godina (mogu nastupiti svi koji žele osim igrača Superlige i Prve lige i u apsolutnoj kategoriji (mogu nastupiti igrači Superlige i prve lige te svi ostali koji žele bez obzira na rang natjecanja). Svaki igrač ukoliko želi može sudjelovati u dvije pojedinačne kategorije - starosna + apsolutna ili dvije starosne (vlastita kategorija i mlađa kategorija). Pprvaku apsolutne kategorije pripada i novčana nagrada od tisuću kuna. 
- Ove godine još jača konkurencija i nezaobilazna poznata slavonska gastro ponuda. Odmah po dolasku kava i piće dobrodošlice te slavonski doručak, a zatim u 11.00 'lagani' ručak. Predvečer po završetku bit će natjecanja dodjela nagrada uz svečanu tradicionalnu večeru, neograničeno piće i tamburašku glazbu - istkno je Danijel Jelinek, predsjednik organizacijskog odbora
Tijekom svečane večere održat će se proglašenje pobjednika, dodjela športskih nagrada i velikog prijelaznog pehara Vinkovci open 2019 kojega će dodijeliti prošlogodišnji osvajač i pobjednik te njegov privremeni vlasnik gospodin Matija Barić (STK Igea Željezničar Varaždin). Za smještaj se preporučuje Hostel Plus Vinkovci (http://www.hostel-plus.hr/) od oko 130 kuna ovisno o veličini sobe. Za prijave molimo pripremite ime, prezime, datum i godinu rođena, grad, Klub te ligu u kojoj se natječete. Iste možete obaviti na mobitel: +385 99 217 9801 Tomislav Krmek i +385 98 487 179 Danijel Mustafić ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.a najkasnije do srijede 04.09.2019.u 12 sati.

PROPOZICIJE
MEĐUNARODNI STOLNOTENISKI TURNIR „VINKOVCI OPEN 2019“

1. ORGANIZATOR turnira je Stolnoteniski klub „Cibalia“ Vinkovci. Turnir se održava u sklopu manifestacije 54. Vinkovačkih jeseni

2. MJESTO i VRIJEME: Turnir će se odigrati 07.rujna 2019. godine (subota) u dvorani Osnovne škole „Antun Gustav Matoš“ u Vinkovcima, Ohridska 21, s početkom u 09:00 sati.

3. DISCIPLINE koje će se igrati na turniru:
Pojedinačno za žene i muškarce zajedno:
A. kategorija 39 godina i mlađi
B. kategorija 40- 49 godina
C. kategorija 50- 59 godina
D. kategorija 60 godina i stariji
E. kategorija APOSLUTNA – bez starosnih ograničenja
A, B, C i D kategorije imaju pravo nastupa svi igrači osim igrača super lige i prve lige
E - kategoriju imaju pravo nastupa igrači super lige i prve lige te svi ostali sudionici turnira.
Sva pravila vezana za discipline odnose sa i na natjecatelje iz inozemstva.

4. PRAVO NASTUPA na turniru imaju svi na vrijeme prijavljeni igrači koji su uplatili kotizaciju. Natjecatelji mogu nastupiti u svojoj i/ili u mlađoj dobnoj kategoriji te u apsolutnoj kategoriji.

5. NAČIN IGRANJA: igrači će biti razvrstani po skupinama (broj i veličina grupa ovisiti će od broja prijavljenih igrača), gdje se sastaju svatko sa svakim i igraju na tri dobivena seta. Prvoplasirani i drugoplasirani iz grupe nastavljaju natjecanje klasičnim KO sustavom.Turnir će se odigravati na 14 stolova i to s natjecateljskim plastičnim lopticama bijele boje.

6. PLASMAN u grupama se određuje brojem osvojenih bodova. Ako dvoje ili više igrača osvoji jednak broj bodova plasman će se odrediti samo iz rezultata međusobnih susreta igrača s osvojenim istim brojem bodova.

7. ORGANIZATOR će osigurati sudačku službu za polufinale i finale pod rukovodstvom licenciranog sudca.

8. PRIJAVE. Prijava natjecatelja može se obaviti najkasnije do srijede 04.09.2019., do 12.00 sati.
- prijave i informacije su dostupne na mobitel +385 99 217 9801 Tomislav Krmek i +385 98 487 179 Danijel Mustafić te na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 9. KOTIZACIJA: za natjecanje uplaćuje se organizatoru na žiro račun broj HR3524840081105187940, otvoren u RBA - Raiffeisenbank Hrvatska, a iznosi 100 kuna za jednu pojedinačnu kategoriju (dobnu ili apsolutnu) , odnosno 120 kuna za dvije pojedinačne kategorije (dobnu i apsolutnu ili dvije dobne kategorije). U kotizaciju je također uključeno: piće dobrodošlice, tri obroka sa svečanom večerom uz tamburaški sastav, najboljem u apsolutnoj kategoriji 1.000,00 kuna i športsko odličje te veliki prijelazni pehar, a svim ostalim nagrađenima športska odličja.

10. NAGRADE: Organizator će 4 prvoplasirana pobjednika natjecatelja starosnih kategorija nagraditi športskim odličjima kao i najbolje u apsolutnoj kategoriji, a pobjednika/osvajača apsolutne kategorije dodatno nagraditi novčanom nagradom od 1.000,00 kuna te velikim prijelaznim peharom.

11. SVI IGRAČI nastupaju na vlastitu odgovornost pa im se preporuča da prethodno obave liječnički pregled.

12. PROPOZICIJE: Pravo tumačenja Propozicija na turniru ima Organizacijski Odbor.