Poziv na godišnji kongres trenera

Kontinuitet uspjeha hrvatskih sportaša na velikim sportskim natjecanjima svrstava Hrvatsku među sportske velesile.

U globalnom sportskom prostoru sve više provlači se sintagma. Hrvatski model sporta, a treneri osvajača medalja sve su poželjniji predavači na svjetski poznatim sportskim i obrazovnim institucijama.
U želji da najuspješniji hrvatski i inozemni treneri svoja znanja i iskustva prenesu na ostale trenere u Hrvatskoj, pozivamo Vas na Godišnji kongres trenera koji će se 3. i 4. prosinca 2019. godine održati u Zagrebu u hotelu „West In“. Na Kongresu koji je ujedno zamišljen i kao interaktivna radionica, sudionici će moći aktivno sudjelovati kroz svoja pitanja, praktična iskustva i dileme, a uz trenere čiji su sportaši osvojili medalje na velikim sportskim natjecanjima.
Predavanja i radionice održat će najveći stručni autoriteti i stručnjaci sportskog treninga, bivši i sadašnji vrhunski sportaši, akademska zajednica te ugledni sportski djelatnici.
Kongres je namijenjen trenerima izbornih vrsta nacionalnih sportskih saveza dok je za trenere koji participiraju u Programu za trenere HOO-a obavezan.
Raspored predavanja i drugih popratnih aktivnosti nalazi se u privitku ovog poziva.
Prijave svojih trenera šaljite na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. u za to predviđenoj prijavnici.

dr.sc. Zlatko Mateša
Predsjednik HOO-a

Josip Čop, dipl.oec.
Glavni tajnik HOO-a

TRENERSKI SEMINAR 3.-4. PROSINAC 2019.

Prijavnica za seminar