Runjić predvodio Pulu, Martinek namučio Piture

Nakon 11. kola HEP Superlige stolnotenisača nije bilo promjena pri vrhu ili na dnu tablice. Starr ima 11-0, Libertas Marinkolor 10-1, Zagreb 7-4, a na dnu Slavonski Brod 0-11.  

Jedino gdje su se mijenjale pozicije je sredina tablice, ali to i nije čudno s obzriom da se cijelo vrijeme vodi izjednačena utrka između nekoliko klubova. Trenutno četiri kluba imaju isti omjer (5-6), a to su Pula, Vodovod, Split i Srdoči, dok ih u stopu prate Dugo Selo (4-7) i Požega (3-8).
Starr je na domaćem terenu ugostio Vodovod i slavio s 3:0 uz dva izgubljena seta. Važna pobjeda uoči derbija lige i gostovanja kod Libertas Marinkolora. Najvažnija vijest za Varaždince je što im je stigao Tan Ruiwu i pritom s 3:0 svladao Baneka.
Istodobno, Dubrovčani su se mučili na gosotvanju kod Dugog Sela, ali su ipak slavili nakon pet mečeva. Odličnu partiju za domaću momčad odigrao je L. Martinek koji je u pet setova pobijedio Japeca (-7, 8, 10, -3, 6), a potom i Simovića (6, -2, -8, 9, 8). No, u ostalim susretima Pituri su uvjerljivo slavili te se u miru mogu spremati za najvažniji meč sezone. Derbi između Libertas Marinkolora i Starra na rasporedu je 15. veljače u 17 sati.
Pula je i drugi put ove sezone bila bolja od Srdoča (3:1). Runjić je u prvom susretu svladao Jakelića nakon pet setova (6, 6, -4, -8, 6), a potom je Maraković s 3:1 pobijedio Samca. Razliku je smanjio Divković koji je nadoknadio 0:2 protiv Milohanovića (-8, -9, 8, 3, 8), ali sve moguće dvojbe o pobjedniku susreta otklonio je Runjić koji je s 3:0 nadigrao Samca. Pula je ovom pobjedom skočila na četvrto mjesto, ali kao što smo već spomenuli isti učinak imaju i Vodovod, Split te Srdoči.
Zagreb je do sedme pobjede ove sezone stigao na gostovanju kod Požege (3:0). Gostujući sastav je u tri susreta ispustio dva seta. Split je imao najlakši posao u ovom kolu te su na domaćem terenu slavili nad Slavonskim Brodom s 3:0.