Derbi kola dr. Časlu, Pula bolja od Mladosti

Nakon 11. kola HEP SUperlige stolnotenisačica nije bilo bitnijih promjena u poretku.

Dr. Časl je i dalj sam na vrhu (11-0), slijedi ga Aqauestil (10-1), koji je trenutno dvije pobjede ispred Varaždina (8-3). Inače, ta dva kluba susrest će se u sljedećem kolu. Isti omjer kao i Varaždin ima i četvrtoplasrani TIS. Slijede Malinska Dubašnica (6-5), Pula (5-6), Mladost (4-7), Hodošan (2-9), Vrsar (1-10), te Bjelovar (0-11).
Puljanke su i drugi put ove sezone bile uspješne protiv Mladosti, samo ovog puta slavlje je bilo na gostujućem terenu (3:1). Tofant, Arapović i Zajec su bile još uvjerljivije te za nova dva boda ispustile set u cijelom susretu.
TIS je pobjedu ostvario u gostima kod Vrsara (3:1). Otvaranje je pripalo domaćoj ekipi, Rioža je s 3:0 svladala Švarc, ali potom je uslijedio niz Zagrepčanki koje su do kraja susreta ispustile set. Malinska Dubašnica se lagano obračunala s gošćama iz Bjelovara koje su bile dodatno oslabljene neigranjem Grgić (3:0). Sva tri susreta riješena su bez izgubljenog seta.
Aquaestil je sedmu uzastopnu pobjedu ostvario u gostima kod Hodošana (3:1). Dugorešanke su nastupile bez Vukelić, a priliku je dobila Stepinac. To je iskoristila domaća ekipa jer je Markati s 3:0 svladala Stepinac. Ostale susrete Han Vukelja i Pavlović su riješile bez izgubljenog seta.
Derbi kola igrao se u ranijem terminu, a dr. Časl je slavio protiv oslabljenog Varaždina (3:1), nije igrala Petek, te nastavio niz nepobjedivosti ove sezone. Dvije pobjede za domaću ekipu ostvarila je iskusna Ni Xia Lian (Matijašec 3:0 i Malobabić 3:1), jednu je dodala Đurak (Franović 3:1), a jedinu pobjedu za gošće ostvarila je Malobabić svladavši Srebrnjak s 3:1.