Reprezentativci se vratili u Medarsku!

Nakon više od mjesec dane stanke zbog pandemije Covida 19 naša muška seniorska reprezentacija odradila je prvi trening u dvorani u Medarskoj.

S obzirom na mjere u dvorani su mogla biti samo četiri igrača, a prvi trening odradili su Tomislav Frane Kojić, Tomislav Pucar, Filip Zeljko, Andrej Gaćina i izbornik Neven Karković. Ista ona petorka koja je ove godine izborila Olimpijske igre u Tokiju.
- Za sebe mogu reći, a vjerujem da tako misle i dečki, kako sam jedva dočekao da se vratimo u naš drugi dom i da smo svi na okupu. Bez obzira što u bližoj budućnosti neće biti turnira zadovoljan sam što možemo nastaviti raditi tamo gdje smo stali. Imamo priliku raditi na nekakvim stvarima na kojima u tijeku sezone ne možemo, jer su stalno turniri. Na ovakav prisilan način dobili smo priliku za kvalitetniji rad. Zbog mjera samo četiri igrača mogu biti istovremeno u dvorani tako da će se naš četvrti igrač izmijenivati s ostalim našim reprezentativcima. Za sad su uvjeti idealni, ali za dva do tri tjedna, kad dođu vrućine imat ćemo ozbiljnih problema za održavanje treninga. No, ovog puta nećemo biti u situaciji, kao što je to slučaj bio prije, da uzurpiramo nečiji prostor. Nakon ove stanke svi će će željeti trenirati, što u klupskim programima, što reprezentativnim juniorskim i kadetskim programima. Morat ćemo naći rješenje kako bi osposobili dvoranu da možemo normalno funkcionirati - istaknuo je izbornik Neven Karković, koji ove godine obilježava 40 godina kako je u stolnom tenisu.