ANKETA Istraživanje različitih pogleda na budućnost

Hrvatska stolnotenisačica Magdalena Basić radi istraživanje za magisterij o razlikama između sportaša i nesportaša vezanim uz anksioznost.

Cilj ovog istraživanja je ispitati razliku između sportaša i nesportaša u odnosu na anksioznost prema budućnosti i neke crte ličnosti. Istraživanje se provodi se u svrhu izrade diplomskog rada, pod mentorstvom dr. sc. Blaža Rebernjaka, na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Osim sportaša, potrebni su i podaci nesportaši kao grupa za usporedbu, tako da tko god ima volju, pozvan je ispuniti upitnik.
Vaše sudjelovanje u istraživanju u potpunosti je anonimno, a vaši podaci bit će korišteni isključivo u svrhu izrade diplomskog rada. Analiza i prikaz podataka bit će provedeni i objavljeni isključivo na grupnoj razini, što znači da se odgovori ni na koji način neće moći povezati s vama osobno. Prije odgovaranja bit će vam također prezentirana kratka uputa kako bismo Vam olakšali ispunjavanje.
Ispunjavanje upitnika je dobrovoljno i od njega možete odustati u bilo kojem trenutku, a samo ispunjavanje traje otprilike 7 minuta.
Ako imate bilo kakvih upita ili komentara vezanih uz samo istraživanje, uz upitnik ili biste voljeli saznati više o rezultatima, bez ustručavanja se javite na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Pritiskom na "dalje", dajete svoj pristanak za sudjelovanje u ovom istraživanju. Unaprijed vam Hvala na vremenu odvojenom za ispunjavanje ovog upitnika.

ZA UPITNIK KLIKNITE NA LINK https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScHpusdq9Gn1dfmBSR8-3MYkodRR_-RPfVQbkDzWb189mojyA/viewform