Pucar: Arapi su bili zadovoljni, slijedi mi Rusija pa Kina

Tomislav Pucar završio je svoju dvotjednu misiju u Kataru.

Naš stolnotenisač je igrao za Al-Rayyan Sport Club u natjecanju koje se zove Emir Cup i pritom je njegova momčad zauzela treće mjesto u skupini. Naime, njegov vrlo važan arapski suigrač je morao otkazati nastup, te je sve palo na našeg reprezentativca što se na kraju nije pokazalo da će biti dovoljno.
- Ostvario sam tri pobjede i poraz. Osjećaj mi još nije dobar, pogotovo kod servisa, evidentno je da mi nedostaje mečeva - kazao je Pucar, koji je u tom porazu od Kineza vodio je 1:0 i 10:8. Kasnije je imao i meč loptu, ali nije išlo.
- Neću se izvlačiti, slabo sam igrao i treba mi vremena da sve pohvatam. Šteta zbog tog Arapa, jer je riječ o igraču koji je jači od ostalih arapskih suparnika i s kojim bi prošli dalje.
Kad nije bio u areni vrijeme je provodio...
- Vrijeme sam provodio u sobi. Stalno testiraju, a ja nisam htio ništa riskirati. Kreće mi Svjetski kup i ruska liga tako da se nisam htio riskirati te sam izbjegavao okupljanja. Arapi su zadovoljni mojim angažmanom, rekli su da će me zvati opet, ali to će ovisiti o mojem rasporedu sljedeće sezone.
Slijedi mu vrlo važno natjecanje u Kini, ali prije toga mora u Rusiju.
- Komplicirano je s vizama, ali i letovima. Prvo moram u Rusiju, pa od tamo za Kinu. U Rusiji imamo trening kamp i prezentaciju momčadi, klub mi je izašao u susreti i ligaški meč ću preskočiti. Problem je što su mi dosad otkazana dva leta za Kinu. Morat ću kupiti i treću kartu, nadam se da mi to neće propasti jer je jako malo opcija. U Šangaju se moram pojaviti najkasnije 29. listopada, tamo me čeka tri dana karantene, pa onda selimo u 'balon' gdje ćemo boraviti 11 dana. No, tamo ćemo moći trenirati te nakon toga slijedi Svjetski kup.

Pucar Katar2020 1