Frane Tomislav Kojić i Ivana Tubikanec pobjednici Topa 8

franetk130910Frane Tomislav Kojić i Ivana Tubikanec osvojili su seniorske Top 8 turnire, koji su se proteklog vikenda održali u dvorani na Savi. Frane Tomislav Kojić, član GSTK Zagreba, je osvojio turnir s omjerom pobjeda i poraza 6:1. Isti omjer imali su i Miho Simović (Libertas MC) te Kojićev klupski kolega Filip Zeljko. U međusobnim omjerima najuspješniji je bio Kojić, dok je Simović zauzeo drugo mjesto.

Mladi Filip Zeljko je najveće iznenađenje turnira, koji je u vrlo jakoj konkureciji izborio šest pobjeda nad znatno iskusnijim igračima. Četvrto mjesto je zazuzeo još jedan član GSTK Zagreba Filip Čipin s omjerom 3:3, dok se od Tomislava Zubčića na petom mjestu ipak znatno više očekivalo. Posljednja dva mjesta su zauzeli Ivan Zeljko (GSTK Zagreb) i Frane Runjić iz Kutine.

Kod seniorki je slavila članica Dr.Časla Ivana Tubikanec sa šest sigurnih pobjeda. Drugo mjesto je osvojila još jedna članica Dr.Časla Lea Rakovac koja je turnir završila s omjerom od pet pobjeda i jednog poraza. Treću i četvrtu poziciju su zauzele Mladostašice Mateja Jeger i Mirna Tomić  s omjerima pobjeda i poraza 4:2 odnosno 3:3. Petu poziciju s dvije pobjede i četiri poraza je zauzela Paula Markati (DRČ), dok su posljednja dva mjesta zauzele igračice Bjelovara Lorena Orlić i Ana Švarc.