Predbilježbe za angažiranje kineskih trenera

U Hrvatsku su stigli kineski treneri koji bi trebali pomagati u radu našim trenerima te igračima i igračicama što je dio Sporazuma o suradnji između Hrvatskog stolnoteniskog saveza i Veleposlanstva NR Kine.

Za početak su angažirana tri trenera sa Shanghai Univerity of Sport - China table tennis collegea, koji će u Hrvatskoj boraviti do 20. prosinca 2019.
HSTS moli sve zainteresirane osobe, klubove i regije za suradnju da ispune upitnik koji će nam pomoći u daljnjem planiranju angažiranja kineskih trenera u vašim sredinama. Važno je poslati popis klubova i trenera koji bi sudjelovali u radu, kao i igrača i igračica. Treba poslati u kojim klubovima odnosno centrima bi se okupili igrači i igračice, kao i datume kada bi željeli da treneri dođu u njihovu sredinu. Prednost će imati sredine u kojima se okupi više klubova i igrača na jednom mjestu. S obzirom na na velik interes klubova te kako bi uskladili sve datume mole svi zainteresirani da što hitnije ispune upitnik.
Obaveza organizatora odnosno domaćina bit će financiranje smještaja kao i puni pansion za kineskog trenera u vrijeme održavanja kampa. Sve ostale troškove u vezi kineskog trenera snosit će HSTS što je dio Sporazuma o suradnji između HSTS-a i Veleposlanstva NR Kine. Savez tako omogućuje klubovima da uz minimalna ulaganja na raspolaganju imaju kineskog trenera, a trenutno je plan da se treneri zadrže u određenoj sredini maksimalno do 15 dana.
Za sve dodatne informacije možete me kontaktirati na 098 453 668 (Goran Radanović).

Goran Radanović,
Voditelj regionalnog razvoja

Upitnik za angažman kineskih trenera