Poziv na besplatan seminar za hrvatske trenere

Europska stolnoteniska federacija u suradnji sa Hrvatskim stolnoteniskim savezom organizira seminar za ženske trenere od 7. do 9. svibnja u Zagrebu.

Seminar će se održavati u hotelu Westin, a predavači će biti Elena Timina i Li Jiao. Glavni fokus predavanja bit će 'Kako učiti i selektirati mlade defanzivne igračice te kako igrati protiv njih'. Dodatna tema bit će kako vratiti servis.
Prijaviti se može najkasnije do 25. travnja direktoru HSTS-a Renatu Čengiću na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a Neven Cegnar, razvojni trener ETTU-a, moli sve da se što prije prijave.
- Seminar je prvenstveno za ženske trenere, ali svi ostali su dobrodošli. Ono što je važno je da je seminar besplatan za hrvatske trenere. Nedavno sam radio seminar u Pragu gdje je bilo, međuostalim, 37 domaćih trenera što je odlična brojka. Imat će interesantne teme, prijem servisa još nikad nismo imali, a to je tema gdje je Europa najviše 'tanka' u odnosu na Aziju. Važno je što prije se prijaviti jer imamo dvoranu idealnu za 30 do 50 trenera - istaknuo je Neven Cegnar.    

Sve informacije možete saznati na ovom linku