Sjeverna Hrvatska

Sjeverna Hrvatska

Važna napomena: Odlukom Izvršnog odbora HSTS-a 6.9.2023. susrete 2. i 3. lige osiguravaju domaćini iz svojih redova. Ekipa koja zatraži licenciranoga suca od NK, obavezna je platiti suca i nadoknaditi eventualne putne troškove.

Propozicije 2.HL preuzimanje

Propozicije 3.HL preuzimanje

Pravilnik o radu regija preuzimanje

Branko Krkalo primio nagradu Županije

Povodom obilježavanja Dana Krapinsko-zagorske županije i 30. obljetnice njezinog postojanja u petak je održana svečana sjednica Županijske skupštine u Festivalskoj dvorani u Krapini.

Preminuo Vilim Šagi

Nakon duge i teške bolesti u 80-toj godini preminuo je Vilim Šagi, trener, osnivač, dugogodišnji i počasni predsjednik Stolnoteniskog kluba MGK Drava Žabnik.

Knjiga o 50 godina STK Varaždin

Stolnoteniski klub Varaždin ima povijest dužu od 50 godina.

Branko Krkalo i dalje na čelu Stolnoteniskog saveza KZŽ

U Đurmancu je održana Izborna skupština Stolnoteniskog saveza Krapinsko-zagorske županije, na kojoj su nazočili Željko Pavić, saborski zastupnik i izaslanika župana Krapinsko-zagorske županije Željka Kolara te Branka Piljek, tajnik Športske zajednice Krapinsko-zagorske županije.

Skupština je proteklom u ugodnom ozračju na kojoj su jednoglasno prihvaćena izvješća o radu za proteklu godinu, financijsko izvješće i izvješće nadzornog odbora. Nakon toga se pristupilo glasanju za čelnike Saveza koji su jednoglasno prihvaćeni od članova Skupštine. Predsjednik saveza je Branko Krkalo, tajnik Krešimir Puljko dok su članovi Nadzornog odbora Željko Šegina (predsjednik), Mario Zrinski (član) i Tibor Jakopec (član). Donesena je i Odluka da predstavnici Stolnoteniskog saveza KZŽ u Skupštini zajednice Krapinsko-zagorske županije budu: Branko Krkalo, Željko Šegina, Nikola Gospočić i Josip Stjepan Petrinjak.

Na samoj skupštini u raspravi je najviše dominiralo jedno pitanje - problem sa školskim sportskim dvoranama gdje je posebno istaknuto da primjerice u Mihovljanu baš i nemaju sluha za sport te tako njihov klub nema uvjete za rad. Objašnjenje oko funkcioniranja školskih sportskih dvorana u svjetlu osnivačkih prava Županije dao je Željo Pavić naglasivši da ravnatelji škola imaju niz mogućnosti izaći u susret sportašima – međutim sve ovisi o njihovoj dobroj volji te uputio predstavnike klubova koji imaju problema da se obrate županijskim službama.

Branko Krkalo, novi stari predsjednik saveza naglasio je koje su glavne smjernice aktivnosti Saveza u ovoj godini;
- Organizirati i pratiti regularnost ligaških natjecanja; organizirati kup natjecanje između jesenskog i proljetnog dijela sezone; organizirati završni turnir i dodjele nagrada za 2023. godinu; po mogućnosti organizirati utakmicu reprezentacije; aktivno se uključiti u traženju sponzora; prikupiti financijske izvještaje svih klubova te raditi na omasovljavanju Saveza novim klubovima i ekipama - istaknuo je Krkalo. 


Potkategorije