Uspješan dan za kadete i kadetkinje

lea_rakovac2Na ITTF WJC turniru koji se održava u austrijskom Linzu nastupa 10 reprezentativaca Hrvatske u sve četiri konkurencije. Prva dva dana igra se ekipni dio natjecanja, dok se posljednja dva dana odvijaju borbe u pojedinačnoj konkurenciji i konkuenciji parova.Prvog dana su kadeti i kadetkinje bili vrlo uspješni, juniori manje uspješni dok juniorke nisu uspjele proći kvalifikacije. Kadetkinje su bile vrlo sigurne u kvalifikacijama, pobijedile su Poljsku, Austriju i Litvu, sva tri susreta su dobile rezultatom 3:0.

Kadeti su pobijedili Austriju i Finsku 3:1 te Bjelorusiju 3:0. Juniori su blili bolji od Crne Gore rezultatom 3:2 i Luksemburg 3:1, dok je reprezentacija Bjelorusije bila bolja rezultatom 3:1. Juniorke su izgubile oba susreta, od Poljske 0:3 te od Slovenije 2:3. Sutra se nastavljaju borbe u glavnom dijelu ekipnog turnira u sve četiri konkurencije.

Kompletne rezultate možete vidjeti na slijedećoj web stranici :   http://www.ittf.com/competitions/competitions2.asp?Competition_ID=2025&category=WJC