Regionalni kamp u Privlaci okupio tridesetak mladih stolnotenisača

Stolnoteniski klub Privlaka, u suradnji s regionalnim centrom, općinom Privlaka i Osnovnom školom Stjepana Antolovića, organizirao je sedmodnevni regionalni kamp, koji je okupio 28 mladih stolnotenisača i stolnotenisačica.

Na kampu su uz domaće igrače sudjelovali igrači iz sljedećih klubova: Vodovod Osijek, Brođanaci, Donji Miholjac, Nuštar, Cibalia Vinkovci, Obrtnička škola Brod i Opatija '08. Treneri na kampu su Križan Markić, Tonka Markić, Ivan Šestak i Diego Lipovšek, a sparing partneri Dragan Knežević, Miloš Marinković, Nikola Marinković, Tomislav Markotić i Vjekoslav Zovko.


- Kamp je pokrenut prije tri godine, trajao je tri dana, a sudjelovala su djeca iz klubova Privlake i Opatije. Slično je, ali s većim brojem učesnika, bilo i lani. Ove godine kamp traje sedam dana, uz pomoć općine Privlaka i Osnovne škole Stjepan Antolović, a u organizaciju se uključio i regionalni centar odnosno voditelj regije Ivan Šestak i STK Vodovod. Općina je pomogla financijski, dok je OŠ osigurala smještaj i prehranu. Treniralo se dva put dnevno, a slobodno vrijeme bilo je maksimalno iskorišteno. Imali smo predavanja Crvenog križa, obilazili okolna mjesta itd. Uglavnom, trudili smo se da ta druženja budu edukativna - istaknuo je Nino Markić, tajnik STK Privlaka.
Kamp završava u nedjelju, 8. srpnja, kada će sva djeca sudjelovati na memorijalnom turniru Andrija Andabak u Nuštru. Kamp je posjetio izbornik seniorske muške vrste Neven Karković.