U Novigradu održan jednodnevni trening kamp

Proteklog vikenda u novoj sportskoj dvorani u Novigradu održan je 7. po redu, ljetni stolnoteniski kamp za najmlađe stolnotenisače i stolnotenisačice Novigrada.

U radu kampa sudjelovali su i gosti iz susjednog Stolnoteniskog kluba u Taru. a kamp je uspješno organizirao i vodio trener novigradskog kluba Zoran Holik.
-Vrijeme održavanja kampa planirano je upravo na način da djeca nakon duge ljetne pauze aktivno krenu sa sportskim aktivnostima kako bi na vrijeme stekli minimalnu sportsku formu, a prije početka same sezone natjecanja. Prema kalendaru natjecanja u ovoj sportskoj sezoni na rasporedu je blizu četrdeset natjecanja, što pojedinačnih, što ekipnih tako da motiva sigurno ne nedostaje. Radost i zadovoljstvo djece radom kampa daje nam još veći motiv za daljnji rad i neprestano usavršavanje, kako natjecatelja tako i stručnih ljudi uključenih u rad sa najmlađima -ističe Holik.
Kamp u Novigradu bio je samo nastavak sportskih aktivnosti koje su započele stolnoteniskim turnirom u Novigradu za najmlađe članove novigradskog kluba te velikim turnirom seniora povodom Fešte Sv.Pelagija i Dana grada Novigrada. Kvalitetu rada u kampu najmlađi stolnotenisači i stolnotenisačice Novigrada imat će priliku provjeriti već na turniru u subotu 10 rujna u Zadru ili pak na tradicionalnom turniru "Subotina 2022." u Buzetu 11. rujna (samo seniori i veterani).
-Nakon toga tijekom mjeseca rujna, prema kalendaru natjecanja na rasporedu su još turniri na Krku i vjerojatno u Poreču. Ovim putem još jednom pozivamo svu djecu i roditelje zainteresirane za stolni tenis da se slobodno jave svakodnevno ili u vrijeme treninga u novu sportsku dvoranu u Novigradu - poručili su iz STK Novigrad.

IMG 20220827 114226