Lozušić i Majcen najbolji, Indijka uzela dvije titule

Otvaranje sezone odigralo se u Dugom Selu, gdje se održao 2. TIS Open.

U najstarijoj, juniorskoj, kategoriji naslove su odnijeli Luka Lozušić (GSTK Zagreb) i Indijka Rajan Mathan Hansini (Starr), koja je ujedno osvojila i turnir mlađih juniorki. Kod mlađih juniora još jedan naslov za GSTK Zagreb, ali ovog puta prvi je bio Franko Majcen. 
U juniorskoj konkurenciji gledali smo klupsko finale GSTK Zagreb, a titulu je odnio Luka Lozušić pobijedivši Franka Majcena s 3:1. Treće mjesto pripao je još jednom zagrebašu, Tinu Islamoviću, te Viti Milaku (Visia).
U starijoj kategoriji Majcen je bio drugi, zato je sve naplatio u konkurenciji mlađih juniora gdje je osvojio prvo mjesto. Opet smo gledali finale između dva igrača GSTK Zagreb, a Majcen je s 3:1 svladao Karla Zorića. Treće mjesto pripalo je dvojici igrača Visije, Viti Milaku i Simonu Dvorskom.
Kod kadeta naslov je otišao u Vinkovce odnosno Anti Kolaku. Igrač Cibalije je u polufinalu okrenuo 1:2 protiv Ariena Kovačića (Mihovljan), a potom je u finalu spasio 0:2 protiv Olivera Poljaka (GSTK Zagreb). Treće mjesto, uz Kovačića, osvojio je i njegov suigrač Matija Volf.
U mlađe kadetskoj konkurenciji naslov je osvojio Bono Hrnčić (TIS). U neizvjesnom finalu Hrnčić je slavio nakon maksimalnog broja setova i to u fiksu petog seta (-9, 11, 10, -6, 14) nad Mateom Terihajem (Samobor). Treće mjesto pripalo je Kristijanu Andabaku (Cibalia) i Paolu Puliću (Vrsar).
Šimun Milošević (Mladost) osvojio je turnir najmlađih kadeta, a na tom putu ispustio je tek set. U finalu je s 3:0 slavio nad Lovrom Ovničevićem (Stubica). Bronca je završila u rukama Karla Pavlovića (Stubica) i Karla Perića (Dugo Selo).
Kod klinaca naslov je osvojio Mateo Pavlović (Stubica), a u finalu je s 3.2 bio bolji od Ariana Okanovića (Malinska). Treći su bili Filip Marić (STK Zagreb) i Šimun Ilinić (Stubica).
Kod juniorki slavila je Indijka Rajan Mathan Hansini (Starr). U finalu je s 3:0 bila bolja od Jelene Vukelić (Varaždin), dok su treće mjesto uzele Bruna Gučin (TIS) i Mia Horvatiček (Dugo Selo). Indijski Hansini nje bio dosta juniorski naslov, već je isto ponovila i kod mlađih juniorki. Na putu do zlata nije ispustila set, a u završnici je s 3:0 svladala Franku Miškić (Šibenik). Treće su bile Mara Markovanović (Dugo Selo) i Viktorija Oslaković (Jaska).
Miškić nije išlo protiv igračice Starra, ali zato je sve naplatila u kadetskoj konkurenciji. Šibenčanka je nanizala sve suparnice, sve mečeve je slavila s 3:0 i uvjerljivo slavila. U finalu je s 3:0 svladala Lanu Benko (STK Zagreb). Treće mjesto osvojile su Viktorija Oslaković (Jaska) i Laura Šakić (Malinska).
Kod mlađih kadetkinja naslov je otišao u Jadranovo. Karla Ivčić je u polufinalu s 3:2 pobijedila Anđelu Živković (Šibenik), a potom je za kraj s 3:0 bila bolja Mariju Bogović (Malinska). Uz Živković brončana je bila i Nika Crnogaj (Mladost).
Naslov kod najmlađih kadetkinja završio je u rukama Tamare Grobotek (Donji Miholjac). U polufinalu je s 3:1 pobijedila Romeu Matas (Lučica), a potom za kraj Stelu Presečki (Zagorec) s 3:1. Uz Matas treće mjesto osvojila je i Mila Hrkec (MGK Drava Žabnik).
Ako nije bila prva u starijoj kategoriji, Romea Matas je sve naplatila u konkurenciji klinceza gdje je bez izgubljenog seta osvojila turnir. Druga je bila Katja Mandić (Šibenik), a treće Antonija Bogović (Malinska) i Petra Šarić (Dugo Selo).