Dr. Časlu jesenski naslov, prve pobjede Zagreba

Kod stolnotenisačica odigrano je nekompletno 4. kolo Superlige s obzirom na to da će se mečevi Mladost - Požega i Mladost - Mladost Petrinja odigrati 16. i 17. studenoga.

Dr. Časl je kao i po običaju ekspresno riješio svoje suparnike, glatkih 3:0 protiv Mladosti Petrinja i Požege. Pritom je dr. Časl predstavio Belgijku Lisu Lung, koja se mučila protiv Požežanke Nikoline Raguž, ali je na kraju je uspješno okrenula 0:2 u pobjedu 3:2 (-9, -7, 6, 8, 5). Svi ostali mečevi riješeni su bez izgubljenog seta. Zagrepčanke su ovim pobjedama osigurale jesenski naslov što je i bilo za očekivati, a do kraja ove godine preostala su im još dva susreta.
Aquaestil je ovo kolo tržio sva četiri boda, prvo su s 3:1 svladali Pulu, a potom s 3:1 i Vrsar. Dugorešanke su ovog puta bile vrlo uvjerljive, u oba susreta su izgubile po jedan susret, dok su ostali susreti bili vrlo izvjesni. Toliko da su u tih šest mečeva izgubile ukupno jedan set. Aquaestil je u oba susreta pružio šansu mladim djevojkama, Sari Mihalić i Jani Bišćan, koje su obje po prvi put zaigrale u Superligi i očekivano upisale poraze.
Odličan vikend za Zagreb, nakon pet poraza stigle su i prve pobjede. I to protiv istarskih ekipa. Prvo je s 3:0 nadigran Vrsar, a potom je s 3:2 svladana i Pula. Protiv Vrsara domaća ekipa je povela na krilima Sare Tokić, koja je s 3:0 svladala Senu Smailji. Potom je Zrinka Rebić s 3:2 (10, 8, -7, -8, 4) pobijedila iskusnu Mancu Fajmut, a dva boda osigurala je Lana Benko koja je s 3:1 dobila Martinu Riožu.
Zagrepčanke su protiv Pule imale veću neizvjesnost, iako su vodile 2:0 u meču. Prvo je Sara Tokić s 3:1 dobila Mirnu Tomić, a potom je Zrinka Rebić s 3:1 pobijedila Nikolinu Miličević. Uslijedio je povratak Puljanki, Tamara Ramić je s 3:0 svladala Lanu Benko, a potom je Nikolina Miličević s 3:2 (-5, 7, 5, -3, 12) pobijedila Saru Tokić. No, na krilima raspoložene Zrinke Rebić, dobila glatko 3:0 Mirnu Tomić, Zagreb je upisao drugu pobjedu ove sezone.
Na vrhu usamljen je dr. Časl (7-0), a potom slijede Aquaestil (5-2), Varaždin (4-1) i TIS (4-1). Zagreb se odmaknuo od dna te je petoplasiran (2-5), a trenutno iza njega je Mladost (3-2). Vrsar je još na jednoj pobjedi (1-4), kao i Požega (1-3), dok su bez pobjede ove sezone Pula (0-5) i Mladost Petrinja (0-4).