Arapović predvodila klub do drugog mjesta u Njemačkom kupu

Dobre vijesti stižu iz jedne od najjačih ženskih liga Europe.

Hana Arapović je predvodila svoj klub Kolbermoor do drugog mjesta u Njemačkom kupu.
Kolbermoor je zauzeo prvo mjesto u skupini C, pobijedili su Weinham (3:1) i Leutzscher Foxes (3:0). Hana je u susretu s Weinhamom pobijedila Wan Yuan (3:1), a ispustila je meč s Trigolos nakon što je vodila 2:0. Inače, za Weinham nisu nastupile ni Takahashi i naša Mateja Jeger Majstorović.
U polufinalu je naša reprezentativka ostvarila dvije pobjede, nad Schreiner (3:2) i Mantz (3:0), što je bilo dovoljno da njen Kolbermoor svlada Langstadt (3:1), koji je prethodne dvije sezone igrao finale. Također, Langstadt ove sezone ne zna za poraz u Bundesligi.
Dobre igre naše reprezentativke nisu prošle nezapaženo te je spomenuta u članku na web stranici tischtennis.de.
'Hana Arapović, koja je već impresionirala na kvalifikacijskom turniru dan ranije, bila je Kolbermoorova “igračica susreta” protiv Langstadta. Mlada Hrvatica, koja je, čini se, na putu da postane prava vrhunska igračica, dobila je neizvjestan susret protiv Franziske Schreiner (3:2), a kasnije zatvorila cijelu priču pobijedivši s 3:0 i Chantal Mantz.'
U finalu Kolbermoor nije imao šanse s Berlin Eastsideom (0:3), a naša reprezentativka je poražena od Shan Xiaone s 3:0.
Lea Rakovac i njen Bingen/Münster-Sarmsheim zauzeo je drugo mjesto u skupini C, iza kasnijih pobjednica iz Berlina. U Kupu je igrao i Filip Zeljko, a njegov Bad Königshofen je zaustavljen u četvrtfinalu od Borussije Düsseldorf, koja je kasnije i osvojila Kup.