Vijesti

Dr. Časlu jesenski naslov, prve pobjede Zagreba

Kod stolnotenisačica odigrano je nekompletno 4. kolo Superlige s obzirom na to da će se mečevi Mladost - Požega i Mladost - Mladost Petrinja odigrati 16. i 17. studenoga.

Libertasu pripao derbi, GSTK Zagreb bolji od Starra

Odlično kolo Superlige je iza nas, igralo se mnogo neizvjesnih dvoboja, pet od deset susreta je pobjednika riješilo nakon pet mečeva, a dvoboj vodećih momčadi igrao se u Dubrovniku.

Važna obavijest za trenere

Poštovani treneri,
Hrvatski stolnoteniski savez sukladno novom Zakonu o sportu usklađuje sve trenerske kategorije i izdane licence s Ministarstvom turizma i sporta.

Izbornik Neven Karković gostovao u podcastu SN

U novom izdanju Sportcasta, u produkciji Sportskih novosti, ugostili su izbornika hrvatske stolnoteniske reprezentacije Nevena Karkovića.

U Šangaju će se prikazati dokumentarac o Tovi

Ususret 100-godišnjici Svjetske stolnoteniske federacije te prvog Svjetskog stolnoteniskog prvenstva, u Svjetskom muzeju stolnoga tenisa u Šangaju prikazat će se uskoro dokumentarni film o Antunu Tovi Stipančiću, osvajaču 27 europskih i svjetskih medalja.

ITTF objavio popis sudionika Svjetskog prvenstva u Busanu

Svjetska stolnoteniska federacija (ITTF) objavila je popis 40 muških i 40 ženskih reprezentacija koje će nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Koreji od 16. do 25. veljače 2024.

Borna Petek namučio finalistu turnira

Naši stolnotenisači su završili s nastupima na WTT Youth Contender u Senecu.

Francuskinja zaustavila Ćosić među 32 u Mađarskoj

Naše djevojke završile su s nastupima na WTT Youth Contenderu u Szombathelyu.

Primorac jedan od panelista na događanju u Dubrovniku

Ministarstvo turizma i sporta održalo je u Dubrovniku Aktivnost uzajamnog učenja: Izazovi i mogućnosti sportske diplomacije u 21. stoljeću na kojem su sudjelovali predstavnici i stručnjaci iz 10 država članica Europske Unije, akademski stručnjaci iz područja sportske diplomacije te bivši i aktivni sportaši.

Petero djevojaka među 64 najbolje u Mađarskoj

Petero naših mladih reprezentativki izborilo je ulazak u glavni ždrijeb na WTT Youth Contenderu u Szombathelyu.

Petek, Hencl i Benko u glavnom ždrijebu u Senecu

Borna Petek, Ivan Hencl i Leon Benko izborili su glavni ždrijeb na WTT Youth Contenderu u Senecu u konkurenciji do 19 godina.

Benko se među 32 opet ispriječio Brazilac

Ivan Hencl i Leon Benko nakon turnira u Mađarskoj igraju i na WTT Youth Contenderu u Senecu.