Vijesti

Prva pobjeda Marathona, uvjerljiv nastup Varaždinaca

Nakon 5. kola Superlige stolnotenisača više nema niti jednog kluba koji nije ostvario barem jednu pobjedu ove sezone.

Vrsar iznenadio Varaždin, pobjednički niz Zagreba

U 5. kolu Superlige stolnotenisačice Varaždina su iznenađujuće okusile drugi poraz ove sezone i praktički ispustile drugu poziciju na kraju prvog dijela lige.

Dr. Časlu jesenski naslov, prve pobjede Zagreba

Kod stolnotenisačica odigrano je nekompletno 4. kolo Superlige s obzirom na to da će se mečevi Mladost - Požega i Mladost - Mladost Petrinja odigrati 16. i 17. studenoga.

Libertasu pripao derbi, GSTK Zagreb bolji od Starra

Odlično kolo Superlige je iza nas, igralo se mnogo neizvjesnih dvoboja, pet od deset susreta je pobjednika riješilo nakon pet mečeva, a dvoboj vodećih momčadi igrao se u Dubrovniku.

Važna obavijest za trenere

Poštovani treneri,
Hrvatski stolnoteniski savez sukladno novom Zakonu o sportu usklađuje sve trenerske kategorije i izdane licence s Ministarstvom turizma i sporta.

Izbornik Neven Karković gostovao u podcastu SN

U novom izdanju Sportcasta, u produkciji Sportskih novosti, ugostili su izbornika hrvatske stolnoteniske reprezentacije Nevena Karkovića.

U Šangaju će se prikazati dokumentarac o Tovi

Ususret 100-godišnjici Svjetske stolnoteniske federacije te prvog Svjetskog stolnoteniskog prvenstva, u Svjetskom muzeju stolnoga tenisa u Šangaju prikazat će se uskoro dokumentarni film o Antunu Tovi Stipančiću, osvajaču 27 europskih i svjetskih medalja.

ITTF objavio popis sudionika Svjetskog prvenstva u Busanu

Svjetska stolnoteniska federacija (ITTF) objavila je popis 40 muških i 40 ženskih reprezentacija koje će nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Koreji od 16. do 25. veljače 2024.

Borna Petek namučio finalistu turnira

Naši stolnotenisači su završili s nastupima na WTT Youth Contender u Senecu.

Francuskinja zaustavila Ćosić među 32 u Mađarskoj

Naše djevojke završile su s nastupima na WTT Youth Contenderu u Szombathelyu.

Primorac jedan od panelista na događanju u Dubrovniku

Ministarstvo turizma i sporta održalo je u Dubrovniku Aktivnost uzajamnog učenja: Izazovi i mogućnosti sportske diplomacije u 21. stoljeću na kojem su sudjelovali predstavnici i stručnjaci iz 10 država članica Europske Unije, akademski stručnjaci iz područja sportske diplomacije te bivši i aktivni sportaši.

Petero djevojaka među 64 najbolje u Mađarskoj

Petero naših mladih reprezentativki izborilo je ulazak u glavni ždrijeb na WTT Youth Contenderu u Szombathelyu.