Vijesti

Slavlje Libertasa u derbiju, Starr tri od tri

Najviše razloga za zadovoljstvo nakon 2. kola imaju Libertas Marinkolor i Starr, koji sa sve tri pobjede drže čelna mjesta u poretku Superlige stolnotenisača. 

Obavijest klubovima za troškove registracije

Upozoravaju se klubovi koji nastupaju u Superligi (muškarci i žene ) i u 1. ligi ( muškarci i žene ), koji još nisu podmirili troškove registracije da su u obavezi podmiriti troškove registracije zaključno s 30.09.2022., kako je to propisano Pravilnikom o registraciji.

                                        Registracijska komisija

Dvije pobjede Zagreba, dva poraza Mladosti

U 2. kolu Superlige stolnotenisačica dvije pobjede su upisali Zagreb i Dr. Časl, koji je svoje susrete odigrao još prošlog vikenda. Zagrebačka Mladost je i dalje bez bodova nakon dva poraza na gostovanju kod Varaždina i TIS-a.

Prijenos uživo s derbija STK Zagreb - Libertas

Već 2. kolo muške Superlige nudi poslasticu kola - dvoboj aktualnog prvaka i doprvaka.

STK Zagreb slavio u gostima kod Donata

Odigran je odgođeni susret 1. kola muške Superlige.

Prvak pobjednički kroz Split, Pula bolja od GSTK Zagreba

Nakon više od četiri mjeseca krenula je i Superliga stolnotenisača. Aktualni prvak Libertas Marinkolor je slavio u gostima kod Splita, a u najzanimljivijem susretu kola Pula je slavila protiv GSTK Zagreba. Prve pobjede ubilježili su Vodovod i Starr. 

Važna obavijest u svezi obnavljanja trenerskih licenci

Poštovane trenerice i treneri,

Nastavno na obavijesti koje ste dobili u svezi obnavljanja trenerskih licenci za 2022.g., objavljujemo slijedeće važne informacije:

Dr. Časl uvjerljiv, TIS pobijedio Varaždin

Počela je nova sezona Superlige stolnotenisačica, a u 1. kolu u četiri od pet susreta slavile su gostujuće ekipe. Dr. Časl, aktualni prvak, je očekivano slavio kod Mladosti, a upisao je i dvije uvjerljive pobjede u unaprijed odigranim susretima 2. kola. TIS je u Savskoj upisao pobjedu protiv doprvakinja. Zagreb i Aquaestil su bez većih problema upisali gostujuće pobjede. Petrinjke su do bodova stigle protiv Bjelovara.

Obavijest svim klubovima

Upozoravaju se klubovi koji nastupaju u Superligi (muškarci i žene ) i u 1. ligi ( muškarci i žene ) i koji još nisu podmirili troškove registracije da su u obavezi podmiriti troškove registracije zaključno s 30.09.2022., kako je to propisano Pravilnikom o registraciji.

                                        Registracijska komisija

Ivor Ban prvak Europe u parovima!

Ivor Ban je prvak Europe u mlađe seniorskoj konkurenciji (U-21).

Ban i Andras izbacili prve nositelje i igraju za zlato

Ivor Ban igrat će u finalu parova na Europskom prvenstvu za mlađe seniore (U-21), koje se igra u rumunjskom gradu Cluj-Napoci.

Krenula Superliga, Libertas i dr. Časl brane naslov

Krenula je nova sezona Superlige!