Vijesti

Kinezi organiziraju online ljetni kamp za stolnotenisače

China table tennis college je prva profesionalna institucija stolnog tenisa kojeg su zajednički osnovali grad Šangaj i Kineska stolnoteniska federacija.

Bjelovarčanima nagrade Županije

U Kulturnom centru Rovišće održano je proglašenje najboljih sportaša i sportašica Bjelovarsko-bilogorske županije za 2020. godinu.

Novi saziv Stručne komisije HSTS-a

Odlukom Izvršnog odbora HSTS-a usvojen je novi saziv Stručne komisije koja će se sastojati od trenerskog i edukacijskog vijeća.

Juniorke i kadetkinje uz trening imale i predavanja

U Termama Sveti Martin pripreme su od ponedjeljak do petka odradile i juniorska i kadetska ženska reprezentacija.

Juniori i kadeti na kampu u Termama Sveti Martin

Muška juniorska i kadetska reprezentacija od ponedjeljka do petka je na kampu u Termama Sveti Martin.

Epidemiološke mjere i preporuke Civilne zaštite

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je Odluku o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja.

Istraživanje o dopingu - anketa

Naš proslavljeni trener gospodin Pero Kuterovac, magistar kineziologije i student na doktorskom studiju Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, trenutno provodi istraživanje u svrhu izrade doktorske disertacije na temu „PSIHOLOŠKI ČIMBENICI POVEZANI SA DOPINGOM U SPORTU“.

Sretan i blagoslovljen Uskrs!

Svim igračicama i igračima, stolnoteniskim djelatnicima, svim zaljubljenicima u stolni tenis i prijateljima te svim našim partnerima i sponzorima želimo sretan i blagoslovljen Uskrs!

Split voli dramu, Požega bolja od Srdoča

Stolnotenisači su odigrali krnje 8. kolo Superlige.

Prijave za trenerski tečaj

Hrvatski stolnoteniski savez poziva sve zainteresirane na upis na Tečaj za trenere, a prijaviti se može do 1. lipnja 2021. .

Hana Arapović prelazi u njemačku Bundesligu

Hana Arapović će od sljedeće sezone igrati u jednoj od najjačih europskih liga, austrijsku Bundesligu zamijenit će s onom njemačkom.

Derbi kola pripao TIS-u, Malinska bez stresa

Dr. Časl i TIS su jedine ekipe koje su 8. kolo Superlige prošle neokrznute.