Pet hrvatskih trenera na webinaru ETTU-a

Prvi put ove godine održao se 'ETTU Development Webinar' koji je okupio rekordan broj sudionika, 145 trenera i igrača iz 40 nacionalnih saveza.

Webinar je bo na temu 'Kako zadržati fokus na igračku izvedbu', a predavanja su držali profesor Amir Zulić i profesorica Ivana Sadaić, oboje iz Hrvatske. Također, cijeli projekt nadgledao je naš proslavljeni trener Neven Cegnar, koji je i zadužen za razvojni program u ETTU-u, te Samet Polat.
- Želio bih zahvaliti našim stručnjacima Ivani Sadaić i Amiru Zuliću na fantastično pripremljenoj prezentaciji i još boljem predavanju, kao i svim mojim ostalim kolegama iz ETTU-a. Webinar je bio sjajan poticaj svim našim trenerima i igračima da dobiju bolju viziju i sposobnost kontrole kvalitete i intenziteta pažnje tijekom meča na jednoj od najvažnijih tema: 'Psihološka priprema igrača'. Veliko hvala i mom suradniku u provedbi ovog webinara Sametu Polatu - istaknuo je Cegnar.
Na webinaru je prisustvovalo i pet hrvatskih trenera, a to su Željan Gaćina, Luka Vrančić, Filip Jurković, Tomislav Kolarek i Darko Arapović. Svi sudionici su dobili certifikat o sudjelovanju na 'ETTU Development Webinaru'.

Certificate template DevWebinar 2021 Arapović

Certificate template DevWebinar 2021 Gacina

Certificate template DevWebinar 2021 Jurković

Certificate template DevWebinar 2021 Kolarek

Certificate template DevWebinar 2021 Vrancic