Juniorke na kampu u Puli

FOTO: Facebook Table Tennis Transfers

U Puli je od 26. do 30.12. pod vodstvom Darka Arapovića, trenera ženskih mlađih kategorija, održan trening kamp sa U19 reprezentativkama Hanom Arapović, Zarom Ilić, Zrinkom Rebić, Brunom Borovec, Janjom Matijašec i Martom Vukelić.

Od pozvanih igračica iz inozemstva došla je samo Malamatenia Papadimitriou (Grčka). Na kampu su još sudjelovali Đorđe Borčić i Luka Miljuš (Srbija), Neva Gojković i Victoria Pustaj (HASTK Mladost), Dorian Kuzmić (STK Pula), Martina Rioža (Vrsar) i treneri Samir Mulabdić (Švicarska) i Nebojša Stevanov (Njemačka).

-Na žalost, povrede i epidemiološka situacija su onemogućili i druge pozvane igračice da prisustvuju trening kampu. Uvjeti koje nam je omogućio domaćin ŽSTK Pula i smještaj u Hotelu Pula stvorili su dobru radnu atmosferu na kampu i ja sam zadovoljan kvalitetom izvedbe igračica. Kamp je koncipiran tako da su igračice trenirale uglavnom individualne vježbe - kazao je Arapović.

Ova akcija je nastavljena za četiri U19 reprezentativke (Rebić, Borovec, Ilić i Arapović) odlaskom na trening kamp u Hannover.