Juniorska i kadetska reprezentacija na pripremama u Subotici

tomo_fico_top10Ženska juniorska i kadetska reprezentacija Hrvatske u sklopu priprema za predstojeće Europsko prvenstvo (Schwechat, Austrija, 13.-22.07.2012.) nalazi se u Subotici na pripremama sa odgovarajućim selekcijama Srbije. Juniorke vodi iskusni Ivan Vidolin, a ekipa, od koje se najviše očekuje na EP, je u sastavu Lea Rakovac, Mateja Jeger, Ivana Tubikanec i Ida Jazbec.

Dorina Srebrnjak, Ema Toplek i Mateja Ombla čine ekipu kadetkinja, a trener ekipe je Bogdan Đekić. Ekipe će u Subotici ostati do nedjelje, nakon čega se vraćaju u Zagreb gdje će se odraditi drugi dio priprema. Prema riječima Bogdana Đekića radi se fantastično, uvjeti su odlični, tako da će, prema prvim dojmovima, ovaj dio priprema biti odrađen na najbolji mogući način.
Juniori (Luka Fučec, Filip Zeljko, Tomislav Pucar i Franjo Josip Marelja) pod dirigentskom palicom Nevena Karkovića su započeli pripreme u Zagrebu gdje, uz veliki broj sparing partnera, odrađuju najteži dio priprema. Na žalost, rade u otežanim uvjetima jer treninge odrađuju u Dvorani IV Doma Sportova u kojoj je zbog velike vrućine izuzetno velika sparina i vlaga. Popularna "trojka" je zauzeta zbog potreba EP za juniore u hrvanju. Kadeti (Josip Mustapić i Matej Murat) rade još uvijek po klupskom programu, a s pripremama počinju 26.06. u Zagrebu.