Molnar ispala u drugom kolu

cocoPrvog natjecateljskog dana na 30. Olimpijskim Igrama nastupile su Cornelia Molnar i Tian Yuan. Molnar je u prvom kolu uvjerljivo nadvisila mladu, šesnaestgodišnju Amerikanku Lilly Zhang 4:0 (6,8,7,5) u setovima. Molnar je dominirala tijekom cijelog susreta te je zasluženo izborila drugo kolo. Molnar je u drugom kolu poražena od Kim Jong iz Sjeverne Koreje 1:4 (-9,9,-6,-4,-8) u setovima te je završila svoj nastup na Igrama.

Tian Yuan je slavila s 4:0 (6,6,7,7) protiv Čileanske Berte Rodriguez te je izborila drugo kolo u kojem će joj protivnica biti Mađarica Georgina Pota danas u 10:00 sati po londonskom vremenu.

U ranim poslijepodnevnim satima na stol će izaći Zoran Primorac i Andrej Gaćina. Protivnik Zorana Primorca biti će pomalo neočekivano Egipćanin Lashin El -Sayed koji je iznenađujuće u prvom kolu izbacio Švađanina Pera Gerella 4:3 u setovima. Očekivani protivnik Andreja Gaćine biti će četvrti s Igara u Pekingu Jorgen Persson, koji se lagano obračunao s Nigerijcem Segunom Toriolom 4:1 u setovima.