Vodovod i Olimpija Yasaka osigurali opstanak

vodovod senioriOsječki superligaši, Vodovod i Olimpija Yasaka, su pobjedama u Splitu nad istoimenim domaćinom osigurali opstanak u društvu najboljih i slijedeće sezone. Vodovod je slavio sa sigurnih 4:0, dok je Olimpija Yasaka nadvisila Split rezultatom 4:1. Splićani su oba susreta bili bez prave šanse te su osječki superligaši zasluženo osvojili važne bodove.

U derbiju kola Dr.Časl je nadvisio GSTK Zagreb s 4:1. Dva boda za ekipu Dr.Časla osvojio je Ronald Ređep koji je s 3:0 (6,8,8) pobijedio Filipa Čipina, dok je Tomislava Pucara nadvisio s 3:1 (4,-9,9,1) u setovima. Zeng Jia je je s 3:1 (13,-7,9,6) bio bolji od Filipa Zeljka, dok su domaćini četvrti bod osvojili u igri parova. Bod za goste osvojio je Tomislav Pucar koji je u sjajnoj igri nadvisio Tomislava Japeca s 3:0 (9,9,12) u setovima.

U preostalim susretima postignuti su očekivani rezultati. Dr.Časl je s 4:0 pobijedio „fenjeraša“ Trans Agram, Donat je ubilježio četiri boda istovjetnim pobjedama od 4:1 nad Vodovodom i Olimpijom Yasakom, dok je Kutina očekivano ostvarila polovičan učinak; poraz od GSTK Zagreba 0:4 i pobjeda nad Trans Agramom 4:2.