Dr.Časl slavio u derbiju kola u Dubrovniku

drcasl muskiZavršen je prvi dio sezone u muškoj Superligi pobjedom Dr.Časla u derbiju kola na gostovanju u Dubrovniku protiv domaćeg Libertas Marincolora s 4:2. Zagrepčani su poveli s 2:0 pobjedama Zenga nad Mihom Simovićem i Ronalda Ređepa nad Markom Habijanecom sa po 3:0 u setovima. Neven Juzbašić je nakon velike borbe i spašene tri meč-lopte u petom setu pobijedio Tomislava Japeca i smanjio rezultat na 1:2.

U igri parova su Zeng i Japec s 3:1 u setovima nadvisili Juzbašića i Simovića otklonivši sve dvojbe oko pobjednika susreta. Simović je s 3:0 nadvisio Ređepa, dok je pobjedu Zagrepčanima donio Zeng Jia pobjedom od 3:0 nad Nevenom Juzbašićem.

U preostalim susretima posljednjeg kola postignuti su očekivani rezultati. Libertas je potvrdio drugu poziciju na ljestvici pobjedom nad Kutinom od 4:1, te će u doigravanju imati prednost domaćeg terena u eventualnom trećem susretu protiv GSTK Zagreba. GSTK Zagreb je bez većih problema pobijedio zadarski Donat (4:0) i Split (4:1). U susretu dvije ekipe koje ispadaju Trans Agram je na svom terenu poražen od Splita s 2:4, dok su od Donata poraženi rezultatom 0:4. Pula je na gostovanju u Osijeku poražena od Vodovoda 2:4, ali taj poraz nije imao nikakvih posljedica s obzirom da su Puljani već izborili doigravanje.

Doigravanje započinje 18.04., a parovi poluzavršnice su Pula-Dr.Časl i GSTK Zagreb- Libertas Marincolor.